Já jsem se zdejšími vlákny co se týče problémů, řešení závad spokojen. Drbárny typo fb a spol nemusím a nechci.
Pokud dotyčný nerozvede přesně co má za auto, co zkoušel co opravoval jak se projevuje závada prostě nedá referát kde zde hledal a co proto uděla - já nereaguji a nedivím se, že moderátoři dělají jak jednají.
Mě tu točí....lidé kteří rýpou, sami s oprava nedokázali NIC, sotva s něčím pomohou, zkušenosti minimální, sami referát dotyčnému nenapíší...např. ahoj kolego zkoušel jsi otevřít kapotu .............................................................................................................. otři nádobku a mrkni ................................................................................................................................................. kdyžtak zkus pojistku tu najdeš v mot. prostoru vedle ................................................................................................................................................................................................................. pokud to tím nebude zkus odpojit ............................................................................................................................................................................................................................................................ pokud i tohle nepomůže zkus diag .......................................................................................................................................................... aha pokud si neumíš ani vyměnit baterku? Co teď? Chceš doporučit dobrej servis? Aha....ale nevím kde bydlíš nemáš to uvedeno v podpise

To neva (dám ti kurz základu automechanika v 500 větách) ........................................................................................................................................................................................................................... tak tady ti dávám odkazy na vlákna kde to kluci řeší
Pro někoho arogance moci moderátora pro někoho........ a mě to ani netočí jen nereaguji i když bych závadu vyřešil za pár minut, ALE proč.... (vše už tu je - stačí se ponořit do studia a případně napsat proč u "mě" se to chová jinak či to nejde.
Dám příklad, takovej vencamara byl fajn, když sem chtěl od něj koupit díl napsal, že není ok a že se mě nebude líbit

pak mě žádal o postup lepení prahů (dělal sem před x lety) nepamatoval sem si to úplně přsně, ale i tak sem mu to popsal snad v pěti sz včetně fotek fixací kanystry a stejně mu to nestačilo a byl doslova vzteklej. Prostě vždy se nedá vyhovět
edit: záměna stovek písmen za tečky