Potěšil mě výlet do Prahy, taková krátká oddechovka dovča, ikdyž jen přes noc. V pondělí autem tam, nechali jsme auto u známé na Tróju a pak jsme bráchou a našema přítelkyněma sedli na mhd, metro a hurá směr na malou stranu do hotelu Golden Star. Po cestě jsme to vzali do hospdy U Fleků

Tam jsme nechali v pivech a medovinách víc, než za celý hotel ve 4 lidech

Ale rozhodně to stálo za to, naprosto nás uchvátila ta zahrádka

Pak jsme se šli ubytovat, mrkli na jídlo U Glaubiců, prošli si Kájův most, na Náplavku, šlapadla po smradlavé Vltavě

a zpět na hotel. Ráno po snídani směr Zemangrad, Petřín a pomalu zpátky. Byl to fajn oddech od všeho, ikdyž jen tak narychlo a na závěr dne po cestě domů ( v jiném tématu ) nás málem trefilo kvůli tomu, co se na dálnici děje...Ale potěšila mě jedna věc Prostějov-Praha ve 4 lidech s kufrem věcí za nějakou čtvrt nádrž, zpátky teda asi za půlku

, ale celkově mě překvapilo, že se třema lidma na palubě a kufrem plným věcí jsem ujel po rožnutí rezervy 612,5km , takže jsem o celejch 6,5km posunul rekord na dojezd na nádrž

Rozhodně mě ale nejvíc potěšilo, že jsme v tom hnusu včera všichni dojeli domů v pořádku a zdraví, protože to kolikrát vypadalo spíš jak na manévrech