a stazuje sa mi na to hlavne manzelka

Ja mam pocit ze na Focusoch ide vo vseobecnosti tazsie riadenie ako na inych autach (myslis posilovac na volante predpokladam)mirec_m píše:mam focus rv. 2000 este len mesiac ale vsimol som si ze mi ide cele riadenie nejak tazko (teda o dost tazsie ako na fabii co som mal predtym)
a stazuje sa mi na to hlavne manzelkaale ked vytocim volant napr v zakrute nazad mi ho vrati samo tak ako ma, nezadrhava sa, poradite mi niekto je to u fordov normalne?
JJ, ja ked som presadol z francuza, som myslel ze budem mat svalovku asimarek78 píše:Ja mam pocit ze na Focusoch ide vo vseobecnosti tazsie riadenie ako na inych autach (myslis posilovac na volante predpokladam)
Mal si hned kupit fofa, je vo vsetkom lepsi ako fabka a ako vravis nekradnu sa tak! Nie si niekde spod Tatier, tam ze sa vrece roztrhlo s kradezami fabiek a oktavok.mirec_m píše:si myslis ze kolko aut budem kupovatmarek78 píše:Focus je auto pre riadnych chlapov![]()
Zene kup radsej toho francuzav novembri som kupil fabiu o pol roka bola fuc tak som teraz presedlal na forda , menej sa kradnu a su spolahlivejsie
![]()
2 auta do roka stacia nemyslis
Tak nieco na tych podtatrancoch bude sakra, ale to by bolo diskusiu na inom vlakne....mirec_m píše:trafil si som z popradu![]()
ale corkli mi ju v piestanoch![]()
den na to co som ju komplet preservisoval (v poprade) , mozno nahoda mozno ...
ale teraz som spokojnyFF je zive, priestranne
moja druha obyvacka
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů