Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- PePe_tdci
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Měl bych dotázek.. už je to pár let, co jsem viděl v televizi reportáž o nějaký nerozbitný folii na sklo.. byla teda normálně průhledná a lepila se zvenku.
Frajer do toho řezal basebalkou a to okno ruplo asi až po čtvrtý silný ráně.. a když se nakonec vysypalo, tak se přes tu folii dovnitř stejně nedostal.. nevim teda jak je to s nožem, ale i tak by to bylo dost dobrý..
Neslyšel o tom někdo?
Frajer do toho řezal basebalkou a to okno ruplo asi až po čtvrtý silný ráně.. a když se nakonec vysypalo, tak se přes tu folii dovnitř stejně nedostal.. nevim teda jak je to s nožem, ale i tak by to bylo dost dobrý..
Neslyšel o tom někdo?
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To PePe_tdci: tady něco je, myslím že to mají vde většině prodejen autoskel. Co to ale vydží je třeba se ještě poinformovat stejně jako na ceny http://www.autoskloholesovice.cz/bezpecnostni.htm
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Tu reportáž jsem kdysi dávno viděl ,ale fólie byla nalepena zevnitř. ,Nikdy se fólie nelepí z venku,je to proto ,že když máš bouračku ,tak to okno normálně vykopneš ,ale kdyby jsi to měl nalepeno z venku tak to nevykopneš ..Jinak tu fólii mají ,v každé dobré montážní dílně s fóliema.PePe_tdci píše:Měl bych dotázek.. už je to pár let, co jsem viděl v televizi reportáž o nějaký nerozbitný folii na sklo.. byla teda normálně průhledná a lepila se zvenku.
Neslyšel o tom někdo?

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si nechal fólie dělat v Třebíči u Sysla, trochu reklama, ale maximální spokojenost, objednal jsem se týden dopředu, cenu mi řekli do 5000kč a že fólie vyberem pak na místě. Když jsem po týdnu přijel, paní tam se mnou proběhla pět služebních aut, abych si vybral, pak týpek od nich mi o tom něco pověděl, co doporučuje a co ne (černý vpředu že se nemůsí nekomu líbit, ale když chci celý auto v jedný barvě, tak se nedá nic dělat
), pak se na to vrhli, za tři a půl hodiny byli hotoví, všechny okna s atestem, ani jedna bublinka, fakt super, konečná cena kompletu 4100kč s DPH, takže doporučuji 

Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bude zájem stačí dát vědět na magicfol@magicfol.cz , ale předtím prosím jukněte na webovky, ať se neptáte na něco, co už tam je. 

Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- Kvak
- Junior
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zkus kontaktovat big_barta nebo taspy, ti to mají tuším od někoho z PrágluKvak píše:Procitam a nevidim kontakt na nekoho prazskyho. Je nekdo s dobryma zkusenostma z Prahy, kdo dava i atest?
Edit: prosim spis SZ - pracovni vytizeni me limituje v navstevach fora

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!