nebo
Úpravy -> Nastavení -> Pokročilé -> Mezipamět -> vymazat

1/ spatna rubrikaMondeo 2.2TDCI píše:Nevíte někdo kde bych sehnal přední nárazník na Ford mondeo Titanium ST 2.2TDCI r.v.2004 díky
ivet píše:Ahoj, prosim orientacne kolik stoji diagnostika u FORD FOCUS, tdci, 1,8 obsah, rok 2003?? je mozne, ze chce pet tisic?? odhalili vadu za dvacet tisic a kdyz jsem rekla, ze si to necham opravit jinde, tak jen za tu diagnostiku chteji pet litru.. a to me ani o tom predem nerekl, ze to tam bude davat (původne jsem chtela jen geometrii a brzdové kotouce). Prosim o radu, nazor na jednani a dalsi jednani s radoby "mechanikem".. díkec
Bude to určitě nový problém, protože to dříve nedělalo. A to jsem měl taky Avast.miki21 píše:Tohle mi vyskakuje i na některých stránkách o autobaterii,krom toho co popisuješ,AVG nemám,používán Avast.
Mám XP, ale to je asi jedno. Nebudu zastírat, jsem na to zvyklý z jiných diskuzních for a tam je to uděláno právě na popud uživatelů, z toho samýho důvodu, který jsem napsal.miki21 píše:Tohle mně taky na té pojebané Vistě sralo...pak jsem se naučil používat šipku zpět
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů