Focusice 2007 - dojmy, foto, videa (koncert ChmElán str. 25)
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, Jožo je prostě nejbjuty píše:teda to je krása, koukám že umíš nejen zpívat a tančit, ale i fotit.

taky mám tu oblohu vyfocenou, tak možná někdy .....

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hoooooj, už jsem tak domaaa
taky chci hrozně poděkovat pár lidem, takže od začátku:
to Pelen: hrozně moc děkuju,žes mě vzal s Denym a Kačou vzal s sebou. Bez tebe bychom přišli o supr sraz!!!!!
to Taspy, Drah, big_bart: lidi nádherně udělaný sraz, můj první, a vše bylo supr supr supr.
to Taspy: ten medovník...nemá konkurenci. byl vynikající, stejně tak jako všechno to ostatní jídlo, kterého bylo až až
jsi taky organizátorka té malé události,která se týkala mě a já ti chci za to moooc poděkovat, a taky všem ostatním, kteří do toho byli namočeni. vůbec jsem to nečekal, takže jsem neměl ani slavnostní řeč...ale děkuju FORD-FOCUS teamu, a zvlaště teda tobě Taspi!
to Chmelko, Skubi- chlapi, Jožo Ráž revival jako vyšitý, už se těším na videjko haha

to Pelen: hrozně moc děkuju,žes mě vzal s Denym a Kačou vzal s sebou. Bez tebe bychom přišli o supr sraz!!!!!
to Taspy, Drah, big_bart: lidi nádherně udělaný sraz, můj první, a vše bylo supr supr supr.
to Taspy: ten medovník...nemá konkurenci. byl vynikající, stejně tak jako všechno to ostatní jídlo, kterého bylo až až

to Chmelko, Skubi- chlapi, Jožo Ráž revival jako vyšitý, už se těším na videjko haha

- taspy
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj focusáci,
chtěla bych Vám svým i Big_bartovým jménem všem moc a moc poděkovat za účast a za pomoc, kterou nám mnozí z Vás velmi ochotně poskytli! Sraz se opravdu vyvedl, počasí bylo dokonalé, nálada super, lidičky úžasní!Rádi jsme zase viděli známé tváře a nové zase poznali! Omlouváme se za krapet víc chaotickou organizaci, s tím parkovištěm nás bohužel vypekli, ale i tak doufám, že jste se skvěle bavili a že jste odjížděli spokojení! Jen poprosím fotečky z pátečního večera před uvedením na web poslat napřed mě k cenzuře
Takže ještě jednou Vám všem moc děkuju, bylo nám s Vámi moc fajn!
Ještě něco jmenovitě!
Drah - moc ti děkujeme za pomoc, víš, že dveře máš u nás vždy otevřené a medovník jistý!!!Opravdu moc děkuju
Jenda25 - Moc nás všechny mrzelo, že jsi nemohl déle zůstat! Jinak masíčko bylo super - děkuju za pomoc!
Bjuty a rodinka- no tak bez tebe by ten stan snad ještě dnes nestál!Velké díky za vše!
Skůbíci - Velké poděkování za skvělou náladu a za dovezené ňamky
Pelen - tak od Pelena se moc těším na určitě skvělé zdokumentování celé akce
HAWK - tak tobě děkuju za nabídnutý nocleh ve stanu
A za pomoc při skládání voj. stanu
JASIO + bráška - taky díky za pomoc při skládání stanu! A na to video se obvzlášť těšíme
Dany - super go go tanečnice a jeho vtipy - no super - doufám,že utopenci a i kosti přežili cestu v pořádku (zbylo vůbec něco pejskovi?)
Kaca - hodně štěstí při hledání toho správného fíka
FOCKI - MOC děkuju za pomoc a ještě jednou všechno nejlepší
Petr 1872 a Andrea (?
) - jste vážně super lidičky, moc rádi jsme Vás poznali, super masíčko a Petr je super DJ
Damon a Fofinka - děkujeme za pomoc při plánování akce
Alonso68 a syn - škoda, že jste museli tak brzy odjet!Doufám, že ženě je už lépe
Boban a doprovod, WOLF2 a Lenka, Vlkovci, Martin41,Jiri02, Fordík a Fordíková, FOKI a Daniela,.......... - Vám všem moc děkujeme za skvělou náladu
Speciální omluva Lopíkovi - Doufám, že jsi se nevyděsil a nezanevřel jsi na další srazy
Ráda jsem tě poznala, jen mám z pátečního večera krapet windows (teda spíš výkladní skříň)
Takže tvůj odjezd si bohužel moc nepamatuju,ale Drah mě velmi rád zasvětil
ALe úplně nejvíc musím poděkovat našemu skvělému moderátorovi (o)Chmelkovi za nepřekonatelný sobotní večer! Už dlouho jsem se tak moc nezasmála (což tam asi nikdo)! Jsi vážně dobrej !!!!
A ve spojení se Skubim - nemám slov
To by bylo na celovečerní film!!! Oskar by byl jistej!!!
Takže ještě jednou všem velké díky a těšíme se na další shledání
chtěla bych Vám svým i Big_bartovým jménem všem moc a moc poděkovat za účast a za pomoc, kterou nám mnozí z Vás velmi ochotně poskytli! Sraz se opravdu vyvedl, počasí bylo dokonalé, nálada super, lidičky úžasní!Rádi jsme zase viděli známé tváře a nové zase poznali! Omlouváme se za krapet víc chaotickou organizaci, s tím parkovištěm nás bohužel vypekli, ale i tak doufám, že jste se skvěle bavili a že jste odjížděli spokojení! Jen poprosím fotečky z pátečního večera před uvedením na web poslat napřed mě k cenzuře

Takže ještě jednou Vám všem moc děkuju, bylo nám s Vámi moc fajn!
Ještě něco jmenovitě!
Drah - moc ti děkujeme za pomoc, víš, že dveře máš u nás vždy otevřené a medovník jistý!!!Opravdu moc děkuju
Jenda25 - Moc nás všechny mrzelo, že jsi nemohl déle zůstat! Jinak masíčko bylo super - děkuju za pomoc!
Bjuty a rodinka- no tak bez tebe by ten stan snad ještě dnes nestál!Velké díky za vše!
Skůbíci - Velké poděkování za skvělou náladu a za dovezené ňamky
Pelen - tak od Pelena se moc těším na určitě skvělé zdokumentování celé akce
HAWK - tak tobě děkuju za nabídnutý nocleh ve stanu

JASIO + bráška - taky díky za pomoc při skládání stanu! A na to video se obvzlášť těšíme

Dany - super go go tanečnice a jeho vtipy - no super - doufám,že utopenci a i kosti přežili cestu v pořádku (zbylo vůbec něco pejskovi?)
Kaca - hodně štěstí při hledání toho správného fíka
FOCKI - MOC děkuju za pomoc a ještě jednou všechno nejlepší

Petr 1872 a Andrea (?

Damon a Fofinka - děkujeme za pomoc při plánování akce
Alonso68 a syn - škoda, že jste museli tak brzy odjet!Doufám, že ženě je už lépe
Boban a doprovod, WOLF2 a Lenka, Vlkovci, Martin41,Jiri02, Fordík a Fordíková, FOKI a Daniela,.......... - Vám všem moc děkujeme za skvělou náladu
Speciální omluva Lopíkovi - Doufám, že jsi se nevyděsil a nezanevřel jsi na další srazy

ALe úplně nejvíc musím poděkovat našemu skvělému moderátorovi (o)Chmelkovi za nepřekonatelný sobotní večer! Už dlouho jsem se tak moc nezasmála (což tam asi nikdo)! Jsi vážně dobrej !!!!

Takže ještě jednou všem velké díky a těšíme se na další shledání
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

- romosch
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kaca
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se konečně k tomu taky dostala, takže všem děkuji za nádhernou akcičku, můžu říct, že to byl báječně strávenej víkend. Jmenovat to všechno nebudu pač by to bylo asi na dlouho ale každej byl výbornej svým způsobem. Jen bych ještě podotkla, že lepší koncert jsem asi v životě nezažila a hlavně na závěr ten nádhernej skok ten fakt neměl chybu. Moc díky 

- Lopik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- taspy
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Lopik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- taspy
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: