I ve FF I?No,každopádně kouknu....Ahmed píše:Mel bys tam mit tu pripravu na osvetleni nohou.RopakKota píše:Mám FF I před FL Futuru a nemám tak osvětlenou ani přihrádku ani prostor nohou.Prostě co kus to origoš v tomhle směru.Ale ty nohy mě zas tak netrápěj.Spíš bych bral osvětlení venku....
Žárovky nožního prostoru
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- photoph
- Nováček

Koukal jsi, koukal? A co jsi vykoukal? Já jenom jestli mám taky koukat, protože mi fofík na nohy taky nesvítí.RopakKota píše:I ve FF I?No,každopádně kouknu....Ahmed píše:Mel bys tam mit tu pripravu na osvetleni nohou.RopakKota píše:Mám FF I před FL Futuru a nemám tak osvětlenou ani přihrádku ani prostor nohou.Prostě co kus to origoš v tomhle směru.Ale ty nohy mě zas tak netrápěj.Spíš bych bral osvětlení venku....
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Zatim nic.Auto mám u rodičů na dvoře a do práce teď jezdim jinym,tak to vidim až na víkend....photoph píše:Koukal jsi, koukal? A co jsi vykoukal? Já jenom jestli mám taky koukat, protože mi fofík na nohy taky nesvítí.RopakKota píše:I ve FF I?No,každopádně kouknu....Ahmed píše: Mel bys tam mit tu pripravu na osvetleni nohou.
- Ahmed
- Test driver

Tak jak jsem psal uz x krat. U Fofo I pred faceliftem nevim (mozna Ghia), po faceliftu byva ve vetsine pripadu priprava - patice schovana v penovce na svazku kabelu, ...RopakKota píše:I ve FF I?No,každopádně kouknu....Ahmed píše:Mel bys tam mit tu pripravu na osvetleni nohou.RopakKota píše:Mám FF I před FL Futuru a nemám tak osvětlenou ani přihrádku ani prostor nohou.Prostě co kus to origoš v tomhle směru.Ale ty nohy mě zas tak netrápěj.Spíš bych bral osvětlení venku....
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ziadam admina o zlucenenie tohto vlakna s tymto http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... u+pre+nohy a nasledne vymaz jedneho z nich 
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Já pouze reagoval na ahmeda.Podrobnosti neznámAhmed píše:Tak jak jsem psal uz x krat. U Fofo I pred faceliftem nevim (mozna Ghia), po faceliftu byva ve vetsine pripadu priprava - patice schovana v penovce na svazku kabelu, ...RopakKota píše:I ve FF I?No,každopádně kouknu....Ahmed píše: Mel bys tam mit tu pripravu na osvetleni nohou.
- Geronimo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- salko
- Nováček

Ahoj.Po přečtení tohoto vlákna jsem hned utíkal do garáže a odstrojil prostor nad pedálama.Z velkou radostí jsem rozdělal pěnovou bandáž tušíc že tam něco ,po předchozím ohmatání naleznu.Konektor byl na světě ale bohužel není na něm napájení.Asi mi není souzeno. Přikládám foto.
- Přílohy
-
- 2.JPG (40.4 KiB) Zobrazeno 3531 x
ford focus-sedan 1.8Tddi-11/01 66kW černá met.
- Joose
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver

Mel jsi pri tom mereni napeti otevrene dvere a svitilo ti svetlo interieru?salko píše:Ahoj.Nerad otravuji ale nevim jestli jste měli stejmý konektor nebo ne.Možná jsem ve špatném vlákně.Rad bych to také rosvítil ale potřebuji poradit.
-
Ferino
- Pokročilý

No jo, ale pokud je tam jen tento konektor, tak jen žárovka nestačí, bude to chtít samce konektor a ještě nějakej bazmek v kterým bude držet ta žárovka.
Někdo říkal, že se dá jen žárovka a je to. (asi to bude Fofo2) Z toho obrázku to tak nevypadá.
Někdo říkal, že se dá jen žárovka a je to. (asi to bude Fofo2) Z toho obrázku to tak nevypadá.
FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: