Asi tak.TomFocus píše:Tisíc vítek a stejně si to koupíte, protože jste fordacia vše ostatní je šméčko
 FFIII jsem taky odmitl, ale facelift uz celkem sel.
  FFIII jsem taky odmitl, ale facelift uz celkem sel.   Mozna si zvyknem. Doufam ale ze tam daj poradnej motor.
  Mozna si zvyknem. Doufam ale ze tam daj poradnej motor.  Holt jsem konzerva.
 Holt jsem konzerva.  

Asi tak.TomFocus píše:Tisíc vítek a stejně si to koupíte, protože jste fordacia vše ostatní je šméčko
 FFIII jsem taky odmitl, ale facelift uz celkem sel.
  FFIII jsem taky odmitl, ale facelift uz celkem sel.   Mozna si zvyknem. Doufam ale ze tam daj poradnej motor.
  Mozna si zvyknem. Doufam ale ze tam daj poradnej motor.  Holt jsem konzerva.
 Holt jsem konzerva.  

Co postradam u řazeni v MK3 1.5EB je nějaky naznak sportovnosti. To řazeni je velmi hladke, dorazy snad vypolstrovane a přes střed teměř žadny odpor. Ale celkově je řazeni vyborne, velice přesne a diky te hladkosti tam ty rychlosti padaji jak němci do ukrytu jakoby tam snad byly na dorazech nějake magnety. Navic žadne zadrhavani a je to prvni auto, kde zpatečku dam hned napoprve. Golf, ktereho jsem měl sice taky nepostradal na zpatečce synchron, ale zpatečka i přesto občas musela jit až napodruhe.Sentik píše:Tak to máš pravdu, noTomFocus píše:Tisíc vítek a stejně si to koupíte, protože jste fordacia vše ostatní je šméčko

Věci, který mi na tom vadí stejně napraví facelift a nebo jsou to věci, který už tu s náma budou navždy kvůli ekoteroristický lobby...
Je to stejně škoda, kam se nám ten svět aut posunuje. S dnešní technikou by to mohlo bejt tak zajímavý a místo toho máme v nižší střední třídě 3válce, peklo. Ale na druhou stranu - většině lidí je to podle mě jedno a i ten "splašenej zajíc" upaloval moc pěkně, né že né.
Jinak řadička mi přišla taky gumovější, teda ještě gumovější než je v současným FoFo III FL, daleko spokojenější jsem byl ve FoFo II, tady u tý FoFo IV už mi to nápadně připomíná manželky francouzský vůz, kde je to opravdu kvedlání povidlama

Takova klasika. Si pamatuji jak přišel dvojkovy fokal s konzerva VW designem a co se kolem něj napsalo. Ne že bych s tim nesouhlasil, protože u fordu si představuji dynamicky a vyzyvavy vzhled, ale zavděčit se všem prostě nejde.TomFocus píše:Tisíc vítek a stejně si to koupíte, protože jste fordacia vše ostatní je šméčko
Edit:(výtek)

anebo se skutecne vratil k reseni od microsoftu
  anebo se skutecne vratil k reseni od microsoftu  

Souhlas.MIROMEN píše: Jinak zvuk toho 3 valcoveho 1.5EB je jednim slovem paradni. Už 4 valcovy 1.5EB zni velice dobře v ramci běžnych motorizaci, ale tohle je někde jinde. Jel jsem v nove fiestš ST a charakter toho zvuku je snad nachlup totožny.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů