Příspěvek
od jarod72pm » 22.08.2018 22:32
Nezakázali jste komunisty , dovolili jste jim po revoluci opět vstoupit do politiky . V mnoha stranách fungovali celá léta a kázali nám o svobodě slova a demokracii . Je mi naprosto jedno kdo byl v 68 horší nebo lepší komouš je to stejná pakáž . Pokud se někdo chytl teď v politice a jestli byl aktivní STBák nebo ne je mi to jedno , ty doby skončili a doufám že se nevrátí a v té době ten náš chudáček premiér byl určitě prorusky aktivní že? Číst tu takové kraviny a dělat rozdíly ? NE Jednou si připomínáme okupaci Československa a pokud tu funguje demokracie tak každý má právo se k tomu vyjádřit. Je mi jedno jestli pravičák nebo levičák nebo bývalý komouš . Jistě každý má právo na názor a názor na každého kolem sebe , ale tady šlo o připomenutí toho průseru co se stal a nikoli toho aby se do toho míchala současná politika. Mnozí nemůžete vystát Babiše , stejně jako někdo vaše kecy ale nemůžete mu zakázat se k tomu teď vyjádřit ať je jakkoli zlý nebo STBácký hajzlík. Lidi si ho zvolili a teď má funkci takže nadávat můžete na ty lidi ale politiku těžko teĎ budete měnit. Rozhodně nebudu jako Hutka co se stále vrací a žije pouze z minulosti. To není život ale doživotní uraženost.
Kia Carens 2014 1.6 GDI 99kW Exclusive +winter packet +bufík
Ford Focus 2006 1.6 Ti-VCT Kombi Trend Plus - prodáno 24.8.2020
Byl - Opel Astra Kombi 1.4 16V
Byl - Škoda Forman 1.3i