Také mám cca týden zmiňovaného Pumpkina. Montáž proběhla v pohodě a vše hned fungovalo. Stačilo si pohrát s uložením kabelů, nacpal jsem je s CANBUSem do mezery na pravé straně.
Zvukově mi přijde také lepší než 6000CD, příjem rádia je víceméně podobný starému. Např. mezi Litomyšlí a Mohelnicí mi na 6000CD signál vypadával a s Pumpkinem je to podobné. Jen se chová trochu jinak, místo šumění jako by se zasekával, teprve pak začne šumět a ladit novou frekvenci. Aplikaci rádia jsem na chuť úplně nepřišel, ale třeba jsem ještě nepřišel na všechny fígly. RDS zobrazuje a na palubáku zobrazí frekvenci (mám Focuse).
Anténu GPS jsem chtěl nejdříve přilepit zespoda na palubku za kastlíkem (je tam pěkná rovná ploška), ale nakonec jsem od toho upustil kvůli nahřívání palubky přes čelní sklo. Lepidlo by to asi dlouho neudrželo. Nakonec jsem to plácnul na BT modul a uvidím, jak se bude chovat signál, zatím v pohodě. Teď kutím, kam vytáhnout USB konektory. Zatím jsou smotané za kastlíkem spolujezdce na GEMu.
Spárování přes BT šlo hladce, kvalita hovoru i přes interní mikrofon lepší než s originálem. Externí mikrofon jsem chtěl protáhnout do stropu místo originálu, ale ztroskotal jsem na hlavolamu jménem stropní světlo. Prostě jsem ho nevytáhl...
Na navigaci jsem zatím zkoušel Google mapy a Waze. Gmapy byly v pohodě, Waze se občas kousl, ale s tím mám problém i na LG G3 či Xiaomi mi mix 2. Vždy je potřeba Waze vypnout a vyhodit z paměti, pak zase běží.
Ovládání pod volantem nepoužívám, protože tam mám tempomat.
Spojení přes WIFI hotspot na telefonu šlo bez problémů. Rádio se hned připojí, jen jednou se mi stalo, že se po pár vteřinách odpojilo a za pár vteřin zase připojilo a tak pořád dokola. Po vypnutí a zapnutí už wifi držela.
Btw. nezkoušeli jste někdo hlasové ovládání např. pro vytočení hovoru či přijmutí hovoru?
Okamžitý start je fakt boží. Co by mohlo být lepší je jas displeje. I když je naplno, tak na slunci je na něj špatně vidět.