Ovšem ten seznam je doložený historicky, takže i kdyby byl na mimibazaru, tak to bude pořád pravda.

Tak jsi v podstate potvrdil co tvrdim, obe zeme(historicky) pachaji sfinstva. Ovsem s tim rozdilem, ze v USA je statni zrizeni porad stejne a v Rusku se meni. Srovnavat RUSKO-SSSR je podle me ucelova blbost. Dnesni usofilove pouzivaji stejne argumenty jako komanci u nas pred 89. Ti co zazili Pšm na vojne a meli zaryteho politruka, muzou vypravet. Bohuzel jejich tehdejsi argumenty jsou jako pres kopirak s argumenty dnesnich usofilu(nekterych). Nebo snad USA je svate a rusaci to nejhorsi svetove zlo?lenzi píše:Tu som narýchlo našiel nejaký ruský zoznam, ale len z 20. a 21. storočia (takže tam chýba hlavné decimovanie kaukazských a sibírskych národov zo skorších storočí)
https://m.facebook.com/notes/juraj-smat ... 834985474/
Tato diskusia to potvrdzuje.lenzi píše:Väčšina ľudí, ktorých poznám, a ktorý sa skôr prikláňajú k Západu, či USA (ako aj ja), vedia byť práve dosť kritickí aj k tomu Západu aj k USA. Naopak, rusofilov, ktorých poznám, sú úplne zaslepení, Rusko - všetko dobré, chudáci, ktorým sa iba ubližuje, Západ, USA - iba zlo a agresori...
Kam se radis Ty? Nejak si nevzpominam na Tvuj kriticky nazor na zapad ci USA?Väčšina ľudí, ktorých poznám, a ktorý sa skôr prikláňajú k Západu, či USA (ako aj ja), vedia byť práve dosť kritickí aj k tomu Západu aj k USA.
Pisal som napr. niekde vyssie, ze amici by sa nemuseli pchat vsade.Karel2 píše:Kam se radis Ty? Nejak si nevzpominam na Tvuj kriticky nazor na zapad ci USA?Väčšina ľudí, ktorých poznám, a ktorý sa skôr prikláňajú k Západu, či USA (ako aj ja), vedia byť práve dosť kritickí aj k tomu Západu aj k USA.
Už to nešlo jinakKarel2 píše: Taky souhlasim s tim jak to popsal shavO, ikdyz bych to ale nerekl ci nenapsal tak "od srdce".
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů