1. myslel jsem to trochu odlehcene s tim ze i v programu se daji najit zajimave veci ktere ledacos mohli resit pritom jako celek je to samoze nevolitelny Okamura .ZaQik píše:jarod72pm - aha, takze z Tveho prispevku si beru:
1. kdyz napisu do volebniho programu jakoukoli libivou vec, tak jsem nejlepsi - a to bez ohledu na moje schopnosti ... takze staci udelat poradny pruzkum verejneho mineni a jsem pro Tebe big boss
2. kdyz stat odrbu o castku mensi nez miliardu, tak je to ok, protoze jini toho vzali vic (samozrejme to musi byt vic nez 50 milionu)
----------------
k Altnerovi - tohle je problem jeho dedicu, ze neumi donutit soudy a exekutory k rychlejsimu konani proti CSSD
2.jen jsem chtel ukazat na fakt jak se tu cely rok resi 50mega dotace ale jine drazsi veci se proste takto verejne neresi a docela to lidi stve,man spis pocit ze to je politicka kauza nez bezna zlodejna.Tak ci tak kazda zpronevera nebo kradez by zasluhovali stejny metr i pristup.
Jeste za zivota Altnera se strana vyhybala jakemukoli reseni jen to natahovali az se jim to "povedlo".