Ok, tak já se přiznám, i když jsem to řekl jen jednomu člověku, protože dohady o politice nesnášim, každej si jede zarputile to svoje
Volil jsem ODS. Myslím si že ten propad na dno ji pomohl, poměrně se mi líbil i program a Fiala mi přijde seriozní (i když pro někoho je to slizák ulhanej co jsem tak slyšel).
U ANO se přiznám, že tu stranu hodnotím podle Babiše, kterej mě svým přístupem "já nic špatnýho neudělal, to všechno ČSSD a KDU zablokovala a schválila, ale jinak jsem nejlepší ministr financí a všechno dobré jsem udělal jen já" dost sere, navíc ty jeho chválihodný čísla jsou poměrně zkreslená, ve většine případů to je Ano je to tak, ALE...ale to ale už se neřekne.
Teď mají příležitost ukázat, že teda oni jsou ty frajeři co to tu daj dokupy protože si můžou vybírat koho chtěj do vlády.
Okamura je pošuk, jeho voličům se omlouvám, ale sorry tohle je extremistickej populista jak sviň.
Piráti vůbec nevim co si o nich myslet, spousta lidí je volila jen proto, že jsou nový, což mi přijde smutný, ale maj teď příležitost ukázat co v nich je.
Konečně KSČM nemá svejch 15 procent a padla trošku na držtičku, ale za mne ta strana tady nemá co dělat a přijde mi smutný, že se stále drží ve sněmovně a lidi je volej.
ČSSD mě překvapila, že padla dolu až takhle moc, socanská politika mi nesedí, ale výsledek překvapil.
TOPka může bejt ráda že má Prahu, jinak v kampani nic moc nepředvedla. Na Kalouska já osobně takovou alergii jako spousta lidí nemám, ale asi by neměl být tváří strany, mají tam zajímavější lidi.
Jinak jsem zvědavej jak bude vypadat vláda. ANO si může na jednu stranu vybírat, na druhou stranu ODS i Piráti prohlašujou, že s ním do vlády nepůjdou. Takže kdo první z nich poruší slib?
Varianta ANO, SPD, KSČM je na emigraci, k tomu by mohl vyhrát prezidentské volby opět Zeman a byla by to top třešnička.
PS: jedná se o mé soukroumé politické názory, nikomu je nenutím a vím, že s tím spousta lidí nebude souhlasit. Nicméně respektuju, stejně jako u prezidentských voleb, výsledky a těch lidí co to vidí jinak než já je očividně více