pelen píše:Ted se Starochovi zda o hliniku a za chvili se mu bude zdat o kandelach a luxech.

pelen píše:Ted se Starochovi zda o hliniku a za chvili se mu bude zdat o kandelach a luxech.
Hééj to znám. Jmenuje se to Vizionář od Smoljaka.Drah píše:A baví Tě Tvá práce (nicnedělání)?Ada píše:Jako nováček jsem četl hodně ve foru , až jsem se dopracoval k práci.
Já jsem původně soustružník. Naposled jsem dělal v německé obchodní firmě servismana na mechanické ucpávky.Teď nedělám nic.
Nejlepší pocit je ten:"můžeš ale nemusíš!"
Gratuluju, mi se to naštěstí vyhlo, neboť jsem nastoupil v roce 2001. Takže "jen" každoroční přezkoušení z odborné způsobilosti a co 5 let kurz v odb.učilišti (nedávno Brno, předtím Frýdek-Místek).NEEO píše:tak konečně mám za sebou ty profesní zkoušky podle nového služeb.zákona .skončila mi 3letá zkušební doba(hihi)a musím říct,že to byl pěknej masakr.
naprosto s tebpu souhlasím-nic z toho testu v práci nepoužiji.To zase někdo nahoře myslel PRDEL.......PedroH píše:Gratuluju, mi se to naštěstí vyhlo, neboť jsem nastoupil v roce 2001. Takže "jen" každoroční přezkoušení z odborné způsobilosti a co 5 let kurz v odb.učilišti (nedávno Brno, předtím Frýdek-Místek).NEEO píše:tak konečně mám za sebou ty profesní zkoušky podle nového služeb.zákona .skončila mi 3letá zkušební doba(hihi)a musím říct,že to byl pěknej masakr.
No ale jak jsem viděl ty osnovy služební zkoušky, tak mě oblilo horko (tolik zbytečností jsem už dlouho neviděl). Tolik toho nebereme ani na VŠB - TUO, faktultě bezp.inženýrství...
no, moc zenskych v tehle profesi videt neni, dobre, ze jsi dalsi, ktera "bojuje" s namaLexie píše:No dostala jsem se tu az ted... ja jsem pocitacovy analytik, takze me asi nikdo z vas potrebovat nikdy nebude![]()
![]()
Nikdy nerikej nikdy.Lexie píše:No dostala jsem se tu az ted... ja jsem pocitacovy analytik, takze me asi nikdo z vas potrebovat nikdy nebude![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host