Ahojte, hladal som tu vselikde ale nenasiel som.
Uz par krat sa mi ztalo ze radio zacalo chrcat, bzucat a podobne staticke pazvuky vydavat. Vypnutie radia, motora, kontrola hlasitosti na to nema vobec ziadny efekt. Prestane to az po zamknuti a nejakej dobe ked auto uplne vypne. Mimo to radio funguje uplne normalne, dokonca aj pri chrcani sa da radio zapnut a normalne hra a reaguje na hlasitost ale chrcanie stale zostava. Raz sa mi to podarilo "vypnut" vysunutim cdcka co tam zabudol svokor ked mal pozicane auto. Dnes sa mi to stalo znova, tak som tam isiel vyskusat vsunut cd, ale vobec ho nezasunulo, zasunul som ho tam sort of nasilu, a dosunul som ho dalej sparatkom... az vtedy ked bolo uplne na konci ho radio zaregistrovalo a po vysunuti chrapotopat prestal. Skusal som dnes aj rozobrat radio a cely ten modul bol ze neskutocne horuci, neudrzatelne v ruke.
Hladal som u nas na forach a nikde som to nenasiel, kdezto youtube a americke fora su toho plne ale riesenie tamojsich dealerov je iba vymena modulu radia. Pride mi divne ze u nas to nikto nikde neriesi. Nestretol sa s tym nikto ?
Jo aby som nezabudol Ford Focus mkIII 2012, radio je take nejake zakladne bez BT a podobnych veci, asi 6000cd?
chrcanie radia
- Krym
- Nováček
chrcanie radia
Focus 1.6 TDCi r.v. 2012
dead....Focus 1.8 TDdi 66KW Ambiente Strieborna metaliza r.v. 2000/7
dead....Focus 1.8 TDdi 66KW Ambiente Strieborna metaliza r.v. 2000/7
- ZaQik
- Admin
Re: chrcanie radia
je mozne, ze odesly stavitka v CD mechanice a radio 100% nepozna, jestli tam CD je ... bud zkusit opravit nekym, kdo tomu rozumi nebo vymenit za jiny kus (staci ta stribrna krabice s CD mechanikou - koukni na fordi cislo a hledej jine, ktere ma prvni skupinu znaku stejnou a kde ma krabice zezadu stejne konektory)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.