ZaQik píše:jenze to neni zasluha ministra financi, ale celkove ekonomicke situace ... navic on osobne vyuzil vsech mezer a vykladu zakonu, aby statu odvedl co nejmene svych penez
Vem si to od 89, vlady pravice vzdy zpusobily malou ceskou"krizi" at uz za Klause ci Necase. Za dob Kalouska to vyvrcholilo zasahem CNB. Tohle neni jen muj nazor, ale i prof. Svejnara. V dobe krize se pozna dobra vlada, resp. dobry min. financi a to se na mne nezlobte, to Kalousek urcite nebyl. Mel dobre umysly, ale doplnit to ref. duchodu, zdravotnictvi, restitucemi ..........a to vse v dobe krize???
Babis neni svatej a o jeho praktikach v drivejsi dobe toci treba Slonkova, ale predhazovat mu kor. dluhopisy, dane, moralku atd.

3,5 roku vladnou a ted to vytahovat ?? Ti politici by si napred meli zamest pred vlastnim prahem a to od Kalouska az po Sobotku. Kdyz jsem se tu ptal, proc nevolit Babise, tak odpoved byla v clancich o makroek. datech a ruznych propoctech v miliardach korun, ucelove, ikdyz ze spravnych dat poskladanych. Jenze po slibech o dohoneni zapadu, ktere rad pouzival treba Klaus, je uz vetsine lidi jasne, ze cekame uz skoro 30 let a je to porad horsi, tedy dulezite je, co bude dnes. Proto porovnavam dobu a zivotni podminky a podle toho volim. Kdyz slysim ODS, ze bylo dost sebemrskacstvi atd., tak si vzpomenu na dobu kmotru uz za dob Klause a dal.
Mm. poslouchal jsem ty Babisovi nahravky. No pokud si je clovek neposlechne a pouzije jen informace v tisku ci TV, tak by tomu i veril, jenze von ma Babis v podstate pravdu, ze je to ucelove poskladany ze 3-5 nahravek( najdete si Kroupovu reportaz o tech nahravkach), ale nikoho v nich neukoluje a je v nich vulgarni, na druhou stranu, kdo si obcas neulevi v soukromi i jinde. Podle me je vice amoralni se "do krve" pohadat pred kamerama a pak jit spolu na pivo, jak to kdysi predvedl Kalousek s nejakym socdemakem. Asi se nikdo z nas nedozije doby, kdy politikum pujde i o volice.
Sorry za muj monolog, mozna by stalo za to si zajit spolu na pivo a podelit se z oci do oci o nase nazory.
vitr73 píše:mne vytocej tv noviny a to ani nemusim slyset zvuk a staci jen videt ty vladni ksichty...

Me taky.