Příspěvek
od enjoy » 04.02.2017 00:06
Honz8:
Doporučuju Ti, jestli budeš mít tu možnost a tolik neřešíš kolik je litrů v kufru.. Sedni si a projeď se v Mazdě 3. Uvidíš, jestli budeš dál chtít Octavii, Focuse nebo Golfa.
Jinak, Octavii II momentálně nějakou chvíli(pár měsíců) taky vlastním a je to dobrý auto. Jede slušně, vypadá pořád slušně, ale nějak mu nevěřím co se chování na silnici týče. Nemá ještě ESP(ta moje), odezva od volantu je taková neurčitá, kola už jsou třeba ve skluzu stranou a já jako bych o tom dostal info až za chvíli a už mám pak spoustu práce to rovnat atd.. v tomhle je třeba ta Mazda někde úplně jinde.
Focus je prý podvozkově taky super, ale v té Mazdě se tak krásně zavrtáš do sedačky, pěkně nízko, volant svisle přímo před sebou, krátká tuhá kulisa řazení, prostě ten pocit za volantem by sis měl zkusit. Já na to auto vzpomínám.. Z 1.6 litru pak máš pocit silnějšího auta, protože jak to sedí v zatáčkách, tak můžeš jet rychleji a nepotřebuješ to sbírat z mrtvých otáček.
ps: fofok. Docela bych potřeboval vysvětlit, proč je Hyundai šmejd. Aktuálně vlastním Mondeo(to pominu, protože to je můj miláček, skoro ideální auto), Octavii a i Hyundaie(již několik let). A skutečně nemůžu přijít na to, proč je Hyundai špatný. kor třeba v současné generaci i30, by mě opravdu, ale vážně, zajímaly argumety proti i30 v porovnání s Focusem.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi