Čím víc Trumpa média, "elity" a "selebrikety" hejtovali tím víc ho obyčejní amící volili, to je jako se Zemanem, taky proti němu šli sluníčkáři a pseudoliberálové tak vehementně až to obyčejný lidi sralo a tak mu to tam hodili na truc.
Ačkoliv je mi volba americkýho prezidenta celkem u zadnice tak mám tak trochu radost že ačkoliv měla Clintonová podstatně větší podporu médií, všemožných průzkumů a veřejných osobností tak nakonec demokracie zvítězila establishmentu navzdory.
Myslím si že tohle bude fungovat i teď v evropě, lidi už jsou znechunený profesionálníma politikama který akorát plkaj a myslej na svou kapsu a budou volit lidi kteří se nebudou bát pojmenovat problém pravým jménem. Zda příjdou i s nějakým řešením bude otázka...
A největší sranda je že ti libeální demokratiční voliči Clintonové se nedokáží smířit s prohrou a pořádají nepokoje a demonstrace. A taky jsem zvědav kolik těch émerických herců a "osobností" skutečně emigruje jak slibovali před volbama, asi nikdo, prachy a majetek v USA je důležitější než postoje