to mě zajímá já do nich chtěl jítDany píše:Letos přezouvám dřív, protože mě už nebaví poslouchat ten kravál a házívý zvuk od bravurisek. Kola jsou vyvážené, geometrie ok, ale volant stále táhne na stranuPo výměně za rezervu bylo vše ok. Musel jsem natrefit na nějaký zmetek..
Vím, že to je mimo mísu,ale když už to tu všichni komentujete ....couddy píše:opicakovi : ty jo do chorvatska super, ale abys na dalnici v rak nepotreboval retezy)))
Neboj to vyjde.Ještě se to vylepší.Já bych asi zmrznul v tom rakousku ve stanu...A už dost a zpět k přezouváníopicak píše:Vím, že to je mimo mísu,ale když už to tu všichni komentujete ....couddy píše:opicakovi : ty jo do chorvatska super, ale abys na dalnici v rak nepotreboval retezy)))
![]()
Naše malá je naspavec, tak jsem chtěl mimo sezónu,ať někde neuvíznu a jsem tam rychle.Taky šílené vedra pro 1 a půl roční dítě nejsou ideální. Risknul jsem září, ale že bude takový teplotní obrat jsem nečekal. Tak už se nedivte a držte mi palce ať vyjde počasí alespoň trochu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů