Nefunguje mi naklapanie svetiel, poistka 115 sa zda v pohode, po otoceni koleckom motorceky nevrcia, svetla svietia ok, maju original logo Ford. Zda sa mi zvlastne ze to nefunguje na "len" 6 rocnom aute...
naklápění světel - motůrek
- maxo111
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Re: naklápění světel - motůrek
Zdravim pani, skusal niekto vybrat motorcek naklapania svetiel vo FF II. po FL ? Je tam velmi malo miesta na manipulaciu, zda sa mi skoro nemozne ten motorcek vybrat bez znicenia okolitych plastov.
Na FF I. pred FL to bola oproti tomuto brnkacka
Nefunguje mi naklapanie svetiel, poistka 115 sa zda v pohode, po otoceni koleckom motorceky nevrcia, svetla svietia ok, maju original logo Ford. Zda sa mi zvlastne ze to nefunguje na "len" 6 rocnom aute...
Focus II. Tournier 1.8 TDCi, 2010
-
SVV
- Nováček

No vyndat ho vyndáš. Jenže dovnitř ho už zpátky bez vyřezání plastu nedáš. Není tam prostě dostatek místa.
Mě odešel po 4 letech. Levý světlomet. Podělal se po prasknutí žárovky. Možná to má souvislost.
V mém okolí odešel ještě na dvou Focusech a taky levý. Náhoda?
Proč máš to světlo v rohu očouzené?
Mě odešel po 4 letech. Levý světlomet. Podělal se po prasknutí žárovky. Možná to má souvislost.
V mém okolí odešel ještě na dvou Focusech a taky levý. Náhoda?
Proč máš to světlo v rohu očouzené?
FF III ST-Line, HB, 1.5 Ecoboost
byl Ford Focus II FL 2010, HB, 1.6
- Mufin01
- Test driver

To je očouzené od obrysovky. Na těchto světlech běžná věc.
-
SVV
- Nováček

No auto mám už skoro 6 let a nemám to. Takže to mám očekávat? Teda spíše jak se tomu vyhnout?
Zrovna příští týden chci měnit parkovačky za nové s bělejším světlem. Mám tam ještě ty původní z výroby, ale jestli by mi to ty nové takhle zničily...
FF III ST-Line, HB, 1.5 Ecoboost
- ZaQik
- Admin

najdi si prislusne tema
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.