Hmm, tak nez jsem se rozhoupal kara je fuc. Takze pardon, zbytecne cerim vodu (odkaz uz poslat nejde).
Ja tu 2.5 v hybridu byl jednou projet u dealera, ale to bylo jen 5km tam, otocka za vesnici a 5km nazpatek do mesta. Silena kolona, takze misto vnimani auta jsem se musel pekelne soustredit, kdyz jsem ridil cizi auto. Navic ten prodejce byl prisernej slizak (kravatak), ktery nemel prodejniho ducha, od nej bych auto nechtel

, navic se ani nesnazil mi ho prodat, nic k tomu moc nerekl, mozna to ani nevedel, kdo vi...
Ale je fakt, ze ten samy den a jen o 15min drive jsem ridil druhou Kugu 1.5EB a pak na parkovisti jen preskocil z auta do auta, do te 2.5L hybridni. No a ve srovnani Hybrid a Ecoboost vedl samozrejme motoricky ten hybrid, jelo to super a super zvuk. Takze dojmy z toho EcoBoostu byly obratem zamlzeny dojmy z 2.5 Hybrida...
A co se tyce tech materialu, plati to i pro ty ST Line verze ? Zpracovani to bude mit asi pres vsechny modely stejne, predpokladam...
Mondeo je skvela kara, jen me na dieselu stve to, ze se mu clovek musi furt podrizovat. Vetsinou sem se trefil do regenerace DPF tak, ze se spustila primo pri zajizdeni do garaze. Takze osadka vystoupit a ja jel karu projet -> regeneraci jsem prerusovat nehodlal, snazim se k autum chovat tak, ze jim davam co potrebuji...
Nebo treba kdyz se konala procedura DeSOX, tak nemohla jit ani noha z plynu na dalnici, je nutne to dokoncit, jinak to hlasi ze to nebylo dokonceno, tedy alespon se mi DeSOX procedura prerusila, zrejme kdyz sem zastavil na krizovatce. Jsou to drobnosti, ale ja jsem hnidopich a chci mit vse tip top
Predchozi Focus (dodnes lituji jeho prodeje) byl skvely (ikdyz materialove v interieru strasny), bezproblemove auto, kteremu jen praskaly H7, nic vic.