Pánové,
občas když si po náročném a stresovém dnu v práci, večer ubalím brčko, dostanu náhle přemýšlivou. Posledně mě napadla tato otázka, nad kterou jsem dokázal přemýšlet snad 2 hodiny v kuse, abych dospěl k závěru, že s autem spokojený sem a nevyměnil bych ho za nic na světě.
Ano, má i nějaké své stinné stránky, jako například již starší dvoulitrový motor, který se v případě nutnosti výkonu musí točit a s tím souvisí i vyšší spotřeba, občas mi klepe něco na podvozku a nikdo neví co to je, ale to je asi tak vše.
Ale ten zvuk a zátah, ten mě dokáže dostat i po více než roku co to auto mám. A co se týče jízdních vlastností, tak ty jsou neskutečné a auto drží v zatáčkách za každou cenu. Líbí se mi jeho interiér, který má v sobě prvky modernosti, spolu s ergonomí. A také vzdušností, neboť člověk má pocit, že skutečně dýchá a není ve stísněném prostoru.
Vím, že sem se v poslední době k němu nechoval moc pěkně, olej jsem měnil až po 12tis km, občas si v něm zapálil a všude je prach a bordel. Ale byl jsem osvícen, a slibuju svému auto, že už nikdy se k němu ošklivě chovat nebudu a již dneska ho vypulíruji, at opět krásné jako dřív.
A jak to máte Vy? Jste spokojeni se svým autem?