Ja tam radsi nechal diru, nez tohle

To byla spíš metrická "elektroda"miki21 píše:No co, zavařeno poctivě bazickou elektrodou.

...takovej pistni cep na m 3 valci ...to je divnej zvuk...uz sedm let
  ...takovej pistni cep na m 3 valci ...to je divnej zvuk...uz sedm let   ...jsem zvedav kdy z toho vyleti ojnice blokem ven...aspon nezarezne motor v dilne na palete v koute co je uz leta pripraven na vymenu...
 ...jsem zvedav kdy z toho vyleti ojnice blokem ven...aspon nezarezne motor v dilne na palete v koute co je uz leta pripraven na vymenu... 

Myslel jsem, že mi motor někde přisává falešný vzduch, protože chování korekcí tomu plus mínus odpovídalo, ale za boha nemůžu nikde nic najít a všechno jsem kontroloval snad třikrát. Aktuálně se snažím zjistit, jaká je normální hodnota podtlaku při volnoběhu, respektive napětí na MAP senzoru, protože začínám mít podezření, že nejsou úplně správné a že bych možná teoreticky mohl mít co do činění s MAP senzorem, který sice měří dobře na úrovni atmosférického tlaku, ale podtlak silně nadhodnocuje, což by teoreticky mohlo imitovat průběh korekcí směsi jako u falešného vzduchu.
 Myslel jsem, že mi motor někde přisává falešný vzduch, protože chování korekcí tomu plus mínus odpovídalo, ale za boha nemůžu nikde nic najít a všechno jsem kontroloval snad třikrát. Aktuálně se snažím zjistit, jaká je normální hodnota podtlaku při volnoběhu, respektive napětí na MAP senzoru, protože začínám mít podezření, že nejsou úplně správné a že bych možná teoreticky mohl mít co do činění s MAP senzorem, který sice měří dobře na úrovni atmosférického tlaku, ale podtlak silně nadhodnocuje, což by teoreticky mohlo imitovat průběh korekcí směsi jako u falešného vzduchu.

Tak si tu odpoviem, mozno tiez niekomu pomoze: zavada odstranena vymenou lozisk nahonu alternatora.JoeFocus píše:Po pridaní plynu sa z motora ozyva "bzucivy" zvuk. Uz som vymenil drazkovy remen, vodiacu a naposledy uz aj komplet napinaciu kladku a ten zvuk po pridani plynu ostal.
Rozvody su vymenene v roku 2011 pri 144 900 km, teraz mam 190 000 km. Vodna pumpa nebola menena. S chladenim nie je ziadny problem.
Neda sa takto na dialku urcit co by to mohlo byt?
Vopred dakujem
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kqQ4HKWIjO4[/youtube]
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů