Zdravim vedel by mi niekto poradit ako dat prec moje radio ( 6000CD ) A to bez pouzitia vytahovakov ?
Totizto povodny majitel nejako dok.rvil tie zelezne cupliky v radiu a teraz sa tie vytahovaky nevedia zaseknut vnutri
Som vdacny za kazdy napad ktory mi date Dokonca som aj za znicenie radia len aby islo von
Demontaz radia pred FL (inak)
- Papulaa
- Nováček
- Mufin01
- Test driver
Re: Demontaz radia pred FL (inak)
Teoreticky by měl být přístup k horním po sundání výdechů topení (návod na demontáž hledej), ke spodním po vytažení přihrádky spolujezdce. Píšu teoreticky, protože prakticky to sice třeba půjde, ale jen hadí ženě s rukou pětiletého dítěte 

- Papulaa
- Nováček
Priehradku spolujazdca sme skusali a vobec tam neni priestor aby som vytlacil radio von Tie vyduchy no neviem tam treba fakt malu ruku 

- ZaQik
- Admin
jedine rozstipat radio - ke spodnim zamkum se neni jak dostat
nikdy jsem to stipat nemusel, nakonec se vsechny zamky nejak podarilo odemknout, ale panel radia byl dost poniceny
nikdy jsem to stipat nemusel, nakonec se vsechny zamky nejak podarilo odemknout, ale panel radia byl dost poniceny
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- Papulaa
- Nováček
Panel idem menit po FL cize to je v postate jedno Ono mozno este ak by som sa dostal od zadu k radiu a trocha ho tlacil mozno by to islo aj s vyhadzovakmi
- pkadecka
- Test driver
Takhle jsem si pomáhal u focusu MK1, neměl jsem originální vyhazováky, tak jsem tam nacpal ohnuté dráty vhodného průměru a přes přihrádku jsem do něj zezadu zatlačil. Nebo, pokud je rádio za co chytit, tak tahat.
Nebo zaparkuj auto v nějaké horší čtvrti a nech otevřené okýnko, pak se o to rádio postarají
Ale aby si nevzali i kola 
Nebo zaparkuj auto v nějaké horší čtvrti a nech otevřené okýnko, pak se o to rádio postarají

Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
- Papulaa
- Nováček
Demontaz radia pred FL (inak)
Hlasim uspesny koniec
Nechal som si poradit a isiel som na to cez budiky Demontoval som ich 1.krat v zivote a na tomto aute menene neboli cize boli riadne zapecene
Chybalo mi este 2cm a budiky nie a nie povolit tak som sa nasral zobral spagat a poriadne potiahol Budiky vyskocili no nic sa im nestalo
No pristup k radiu bol aj tak obmedzeny Omylom som povytiahol vyduch ventilacie tak som ho vytiahol cely a to bol ten spravny postup tak som rovno vytiahol aj ten druhy
Tlacim tlacim no radio sa moc nehybalo Nakoniec bol tym spravnym nastrojom velky plochy srobovak Tlacenim zo zadu a postupnym pacenim radio povolilo a vyskocilo von
No neobislo sa to bez nasledkov okrem toho ze som si znicil prsty z tych drbn.tych vytahovakov tak radiu som trosku doserkal predny panel
Nefunguje nastavenie casu vytahovanie CD a prepnutie na fm am ale to sa da riesit cez ovladanie na volante

Odoslané z Honoru 7 cez Taptalk
Nechal som si poradit a isiel som na to cez budiky Demontoval som ich 1.krat v zivote a na tomto aute menene neboli cize boli riadne zapecene
Chybalo mi este 2cm a budiky nie a nie povolit tak som sa nasral zobral spagat a poriadne potiahol Budiky vyskocili no nic sa im nestalo
No pristup k radiu bol aj tak obmedzeny Omylom som povytiahol vyduch ventilacie tak som ho vytiahol cely a to bol ten spravny postup tak som rovno vytiahol aj ten druhy
Tlacim tlacim no radio sa moc nehybalo Nakoniec bol tym spravnym nastrojom velky plochy srobovak Tlacenim zo zadu a postupnym pacenim radio povolilo a vyskocilo von
No neobislo sa to bez nasledkov okrem toho ze som si znicil prsty z tych drbn.tych vytahovakov tak radiu som trosku doserkal predny panel
Nefunguje nastavenie casu vytahovanie CD a prepnutie na fm am ale to sa da riesit cez ovladanie na volante

Odoslané z Honoru 7 cez Taptalk