Dnes jsem nějak zatoužil po novém autě. Ale zatím jen porovnat s mím.
Prolezl jsem novou Astru 5D 1,4l 150ps. Auto se mě z venku ve správné barvě celkem líbí až na C sloupek. Interiér pěknej. Zvolil jsem auto v plné bez NAVI a kožených super křesel, ale mělo od pohledu krásný sport.sedadla.
Co jsem zjistil: Kufr je menší než v ff2 (čísla výrobců mě nezajímají) metr v ruce určuje
Krásný sedadla jsou ve skutečnosti mnohem horší než moje starý SPORT. Jízda byla příjemná až dobrá

Ale kde je těch 150ps to nevim

prodejce říkal, že celej spodek je ochuzenej zkrz emise a třošku to jede od 3k ot. To auto mělo výkon jak stará 1,8l 100-115ps víc ne.
Celkem to bylo auto za víc jak 600k Kč. Pán se chlubil couvací kamerou za 7k Kč, sport.volantem, vyhříváním sed. a tlačítkovým startováním.

Řekl jsem mu, tady vedle v tom autě to mám taky, tak chci víc. V ničem krom krásné palubky, velice dobrých led světel a dvoum asistentům, který stejně nechci nemůže konkurovat mému autu (výkon, spotřeba, podvozek, kufr, hudba, displej, sedadla, jízda, volant).
V jádru mě to nepotěšilo, protože jsem Astru i chtěl.
Zítra jdu na test. jízdu s FF3 5D 1,5l 150ps černo-červená edice.
Už jen letmý posez mě utvrdil, že je to auto vepředu malý...zadek mě nezajímá.
Astra se ,,vodí,, pěkně...jsem zvědavej na FF3.
Zatím mě potěšilo, že nemám za co vyměnit adekvátně svoje auto. My jako joseppe budeme mít velkej problém s dalším autem
ps: (opláci říkali, že se dá koupit výběhová Astra OPC (opice) v super palbě za 600k nová

)