uděláme z Taspy hvězdu sjezdu
Focusice 2007-Zahradní párty 21-23.9.07
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Broňa
- Junior

- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsme na tom stejně, měl jsem zaháčkovanou kolegiňku že za mě ten víkend veme, doma jsem měl povolenku a dneska mi bylo oznámeno, že kolegině nebude moct, má sama nějakou akci kde prej nesmí chybět! Tak Vám všem šťastlivcům přeju na srazu moře zábavy a zase mi nezbyde než čekat na další sraz, třeba to hodíte už do termínu, kdy budu moctAnder píše:Tak jsem se dneska dozvěděl v práci,že nedostanu volno na srázek, ani nevíte jak su nasr...!!! Kolega dostal ledvinovou koliku a je v nemocnici!!! Takže na prd!!! Moc mě to mrzí, když mi nevyšla křivka tak jsem se těšil sem a zas nic!! Ach jo.![]()
![]()
![]()
![]()
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
No a je to tady - dnes jsem se z rozpisu směn dozvěděl, že mám na sobotu naplánovanou vloženou noční směnu. Takže bohužel musím oznámit, že nepřijedu.
S Pelenem jsme se předběžně bavili, že vyzkoušíme můj nový stan, ale prý bude muset vzít svůj osvědčený!!!
Budu tedy na všechny vzpomínat a pozdravovat Vás na dálku. Je mi to líto, tak snad příště. Křivku jsem si užil (v rámci možností), tak aspoň to, když už Focusice nevyjdou.
No a další věc je ta, že i kdybych chtěl přijet z pátku na sobotu, tak taky nemůžu, páč v pátek mám po noční a pak jsem ještě navíc pozvaný na rodinnou oslavu, kterou kvůli dobrým vztahům rodinným prostě nemůžu odmítnout...
S Pelenem jsme se předběžně bavili, že vyzkoušíme můj nový stan, ale prý bude muset vzít svůj osvědčený!!!
Budu tedy na všechny vzpomínat a pozdravovat Vás na dálku. Je mi to líto, tak snad příště. Křivku jsem si užil (v rámci možností), tak aspoň to, když už Focusice nevyjdou.
No a další věc je ta, že i kdybych chtěl přijet z pátku na sobotu, tak taky nemůžu, páč v pátek mám po noční a pak jsem ještě navíc pozvaný na rodinnou oslavu, kterou kvůli dobrým vztahům rodinným prostě nemůžu odmítnout...
- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
To Vás ta moje fotka tak vyděsila?
Od té doby co ji tu vyvěsili, tak ta účast spíš odpadá
Jinak mě moc mrzí, že nepřijedete

Jinak mě moc mrzí, že nepřijedete
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Drah
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
Wolf2
počkej kolik lidí bude psát ,že se o tom ten ,nebo ten dozvěděl pozdě a jak rád by přijel a td .Každý má DOSTATEK ČASU na to ,aby si to nějak udělal ,třeba v práci ,nebo doma a PŘIJEL.taspy píše:To Vás ta moje fotka tak vyděsila?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak mě moc mrzí, že nepřijedete![]()
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Každý si bohužel nemůže volno zařídit v práci - prostě je málo lidí na zásatupy, tak musí zaskočit ostatní vloženou směnou...Wolf2 píše:počkej kolik lidí bude psát ,že se o tom ten ,nebo ten dozvěděl pozdě a jak rád by přijel a td .Každý má DOSTATEK ČASU na to ,aby si to nějak udělal ,třeba v práci ,nebo doma a PŘIJEL.taspy píše:To Vás ta moje fotka tak vyděsila?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ani Taspy nevíš, jak moc mě to mrzí, ale bohužel nic nenadělám...
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, prostě nemám záskok v práci. Nic s tim neprovadu, myslim že né každý to má tak jednoduchý aby si v práci dupnul a vzal si volno jak se mu hodí!!PedroH píše:Každý si bohužel nemůže volno zařídit v práci - prostě je málo lidí na zásatupy, tak musí zaskočit ostatní vloženou směnou...Wolf2 píše:počkej kolik lidí bude psát ,že se o tom ten ,nebo ten dozvěděl pozdě a jak rád by přijel a td .Každý má DOSTATEK ČASU na to ,aby si to nějak udělal ,třeba v práci ,nebo doma a PŘIJEL.taspy píše:To Vás ta moje fotka tak vyděsila?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ani Taspy nevíš, jak moc mě to mrzí, ale bohužel nic nenadělám...
Taspy: Naopak ta fotka je úžasná....nádherná ženská s určitě dobrym pivem, tahle kombinace nemá chybu! Já se moc těšim až Vás poznám, ale nějak se netrefujete do mého volna
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: