co vas v posledni dobe vytocilo
- Nonid
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Tak tak. Dostal jsem vzdycky jenom za stani a to je bohuzel profesni nutnost. Jo a jednou za technickej stav u staryho Peugeota 205ky, kde mi ureznul naraznik 

Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
- 321910336
- Zkušený
nebavíme se o tom že někomu lezou kola z lemů, ale o těch věcech z článku jako například odstranění podstatné části výfukového systému nebo zjevná deformace uložení motoruTomFocus píše:Pokud budeš mít auto v cajku pojedeš jak se má a zaparkuješ kde se má. Tak ti asi těžko budou pendrekem rozbíjet světlo jak v us filmu.
Půjdou po tom co evidentně má na autě cokoli špatně...kola, pneu, fólie, led světla atd.. na to nepotřebuji hever.... trochu chlapci myslete.
A pokud cajti měří 100m za cedulí, no tak si za to můžete sami.
Jezdím měsíčně tisíce km hlavně po Praze a Čr a mám 0 bodů. A to se neloudam, jen používám mozek.
Pak si tady nemusím stěžovat.
- TomFocus
- Test driver
Však ano o tomhle se bavíme.
Je vidět, že nemáš představu jak policajti kontrolují kamióny a hlavně ty co tahaj navesovy vany a převáží písky, sut, kameny atd. Ty totiž jezdí po stavbách i dálnicích a často jsou v zalostnym stavu i po roce užívání.
Dnešní kamióny jsou tak nízký, že je potřeba se na silnici pod ně poctivě podplazit a policajti to v čechách dělají a pak kontrolují vnitřní strany kotoučů od prasklin a další věci, když už tam je ponorenej. Tak co by si nelehl vedle osobaku, aby mrkl na lauf a úniky kapalin.
Edit: No a když kamion nepustí k další jízdě (popraskaný kotouče, prodřený hydraulický hadice, sjetý pneu, urvaný tlumiče z ok na návěsu, prasklý vzduchový měchy, vyrvaný závěsy nápravy na návěsu atd..) Přijede výjezdový servis a na místě se závady během pár hodin odstraní...a cajti u toho většinou čekají. Výměna předního kotouče trvá cca 30min a kotouč stojí, tak jak na osobák, ale řidič jej dokáže zničit při jednom brždění! Pokud nepoužívá motorovej retardér.
Co by si tihle policajti neposvítili na osobáky....věř, že hodně ,,silničních,, policajtů autům rozumí velmi velmi dobře, moje zkušenost díky opravám kamionů.
Je vidět, že nemáš představu jak policajti kontrolují kamióny a hlavně ty co tahaj navesovy vany a převáží písky, sut, kameny atd. Ty totiž jezdí po stavbách i dálnicích a často jsou v zalostnym stavu i po roce užívání.
Dnešní kamióny jsou tak nízký, že je potřeba se na silnici pod ně poctivě podplazit a policajti to v čechách dělají a pak kontrolují vnitřní strany kotoučů od prasklin a další věci, když už tam je ponorenej. Tak co by si nelehl vedle osobaku, aby mrkl na lauf a úniky kapalin.
Edit: No a když kamion nepustí k další jízdě (popraskaný kotouče, prodřený hydraulický hadice, sjetý pneu, urvaný tlumiče z ok na návěsu, prasklý vzduchový měchy, vyrvaný závěsy nápravy na návěsu atd..) Přijede výjezdový servis a na místě se závady během pár hodin odstraní...a cajti u toho většinou čekají. Výměna předního kotouče trvá cca 30min a kotouč stojí, tak jak na osobák, ale řidič jej dokáže zničit při jednom brždění! Pokud nepoužívá motorovej retardér.
Co by si tihle policajti neposvítili na osobáky....věř, že hodně ,,silničních,, policajtů autům rozumí velmi velmi dobře, moje zkušenost díky opravám kamionů.
- miki21
- Test driver
Podíval bych se na to, jak se policajt souká pod auto třeba petulakovi.
Jinak naprostý souhlas s Tomem.

Jinak naprostý souhlas s Tomem.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby si viděl petulaka auto ze spoda, tak by si mu dal ještě diplom 

- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to mne kdyby se vsoukal pod auto tak mu musim volat zachranku..porezanej od schnilejch prahu a urcite nejaka tak kapka zaveho oleje by udelala puchejr...nee beze srandy....verim ze tak aktivni blbec nikdo z tech kluku u policie neni aby se na silnici rval cumet pod auto...ale evidentni chyby viditelne na prvni pohled posoudit muze..a posoudi jestli jo a nebo to tam nepatri.
..mne nedavno jeden aktivni prepadnul u MB a drzkoval kvuli led denimu sviceni....na to jsem ho odflaknul ze homologacni E je na nich nalisovano a at se koukne...a aniz by se ohnul tak rekl -to pochybuju- a to si nabehl...takovou drzkovou co jsem ho poctil nezazil ani od sefa...az si ho jeho kolega nacpal do sluzebaku a s pranim stastne cesty ho odvezl....porejpat do mne chytrejma kecama o nicem a kravinama dyl tak bych jel za nima az na oddeleni a tak u sefa bych udelal rozruch taky...ale sral jsem na nej- chytremu napovez...blbeho kopni....moje veta na rozloucenou....ale priznam ze "bile cepici" bych se nebranil az tak verbalne....tam bych byl klidnej protoze on by nevahal se sklonit a kouknout ze to ma homologacni znacky...
..mne nedavno jeden aktivni prepadnul u MB a drzkoval kvuli led denimu sviceni....na to jsem ho odflaknul ze homologacni E je na nich nalisovano a at se koukne...a aniz by se ohnul tak rekl -to pochybuju- a to si nabehl...takovou drzkovou co jsem ho poctil nezazil ani od sefa...az si ho jeho kolega nacpal do sluzebaku a s pranim stastne cesty ho odvezl....porejpat do mne chytrejma kecama o nicem a kravinama dyl tak bych jel za nima az na oddeleni a tak u sefa bych udelal rozruch taky...ale sral jsem na nej- chytremu napovez...blbeho kopni....moje veta na rozloucenou....ale priznam ze "bile cepici" bych se nebranil az tak verbalne....tam bych byl klidnej protoze on by nevahal se sklonit a kouknout ze to ma homologacni znacky...
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
petulaka auto jsem mel doma jen jednou a to je fakt peknej kousek na diplom....sice nejake chybicky by se malicko nasli u ceho by mohli kecat ale to je paradni udrzovane auto...
- miki21
- Test driver
Já to myslel tak, kolik má místa mezi podvozkem a silnicí.
To by musel být jo štíhlý polda.

To by musel být jo štíhlý polda.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

- Nonid
- Test driver
Ze jsme bud neco spatne prisroubovali pri vymene stahovacek, nebo se neco spontanne urvalo v PP dverich. Ale stahovacka jede bez problemu. Tak zejtra hura rozebrat dvere... Beztak to bude nejakej nastavec z naradi nebo podobna blbost 

Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
- pkadecka
- Test driver
O víkendu jsem opravoval ložisko v dětský tříkolce, kolečko se skoro netočilo. Ložisko je kluzné, tj. kovová hřídelka v plastovém uložení. Na tříkolku zřejmě pršelo, takže na hřídelce narostla rez a nechtělo se to otáčet. Vymlátil jsem to ven, hřídelku upnul do vrtačky a ošmirgloval. Pak jsem to i namazal.vitr73 píše:tak pokud jdou plechace na stred volne tak to nezarezne tak aby to neslo sundat....pokud jdou tesne tak bez namazani staci pul roku a sundat to pak nejak nejde![]()
Stejně to funguje na tom náboji kola, zrezne to a zvětší svůj objem a pak to nejde sundat.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
- pkadecka
- Test driver
Dneska asi v jednu v noci volal přítulkyni její brácha. On jí volá jenom když je ožralej, ale v jednu v noci to ještě neudělal. Tak mu řekla, že je noc a že chce spát a ten debil volal ještě několikrát. Pak si samozřejmě vypla zvonění.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- TomFocus
- Test driver
...měli by jste vypnout bráchu 

- pkadecka
- Test driver
Tak mu dneska volala, aby mu vysvětlila, že když si chce povídat, má si vybrat nějakou vhodnější denní dobu. Prej mu umřel kamarád, tak si potřeboval s někým popovídat. Zeptal jsem se jí, jestli mu umřel v jednu v noci. Prej ne, už minulej čtvrtek.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- enjoy
- Test driver
Bez urážky.. není brácha z vesnice? Tohle myšlení by tomu docela odpovídalo. Beru to podle mých příbuzných.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi