To Jamaka: za kolik bys prodal přístrojovku a kolim má najeto??
Problém s přístrojovou deskou po demontáži a opětovné montáž
- Pullins
- Nováček

- jamaka
- Test driver

najazdene bude mat kolko chcesPullins píše:Zdravím, tak zatím nevyřešeno. Přístrojovka pořád nefunguje. Zítra ještě jedu na diagnostiku, tak jsem zvědavej. Známému se stalo to samý a musel kupovat novou.
To Jamaka: za kolik bys prodal přístrojovku a kolim má najeto??
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- jamaka
- Test driver

- polkiboj
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- polkiboj
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Pullins
- Nováček

Zdravím Focusáci, tak jsem v řiti. Diagnostika od Forda je: spálený štít přístrojů. Takže K.O. Jen by mě zajímalo, jak se to stalo. Neměl jsem zapnutej klíček, prostě nic a Ende. Známýmu od známýho
se stalo to samý. Ve Fordu připojili jinou přístrojovku a ta šlapala. Jinak cena za tuto práci 595Kč. A to bylo všechno sundaný a přístrojovka jen na dvou šroubcích a dělal to hodinu a půl
Vím, že tam na to mají tabulky, ale tohle je síla. No nic, za blbost se platí
To Jamaka: pošlu ti SZ, jestli se spolu domluvíme na přístrojovce
To Jamaka: pošlu ti SZ, jestli se spolu domluvíme na přístrojovce
-
chmelko
- Test driver

- Pullins
- Nováček

Jo, to by mě taky zajímalo jak se to mohlo stát. Ještě zkusím rozdělat celou přístrojovku a prozkoumat to, jestli něco objevím
i když opravit ty tištěné spoje asi nepůjde. Jak jsi psal, že si ještě nebyl v servisu, tak to si šťastný člověk. I když já mám Fíka 6 let a taky žádnej problém, až na běžné věci (kotouče, destičky, stabilizátory,rozvody, filtry), tlumiče zatím O.K. až se divím, co vydrží na těch našich cestách
Ještě že se Jamaka ozval, protože schánět to po vrakovištích v okolí, nevím nevím... Jinak mnoho šťastných kilometrů všem Focusákům

- PePe_tdci
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Pjosím vás mám problém... Praskla mi žárovka u podsvícení budíků.. možná prasklo víc, nevim.. nesvítí to od půlky tachometru až po okraj doprava...
Na kolik vyjde asi výměna? Volal jsem teď do servisu a tam mi řekli, že jedna žárovka 70kč a práce 500kč.. to se mi moc nelíbí..
Když sem tak pročítal problémy s odpojením, radši se do toho pouštět nebudu.. nebo to jde nějak jednoduše vyměnit?
Na kolik vyjde asi výměna? Volal jsem teď do servisu a tam mi řekli, že jedna žárovka 70kč a práce 500kč.. to se mi moc nelíbí..
Když sem tak pročítal problémy s odpojením, radši se do toho pouštět nebudu.. nebo to jde nějak jednoduše vyměnit?
- Pullins
- Nováček

- jamaka
- Test driver

- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Hele,já sem prdlajs technik a taky jsem to zvládl.Návod na vyndání palubky tu najdeš a když se podívaš na pouzdro té žárovičky,tak pochopíš jak s ní ven.Kdyžtak mi napiš SZ,jestli bude nějaký problém,tak bych poradil.žárovičky koupíš v mototechně.Je to celoskleněná...tušim 1,2W.Kdyžtak mě někdo opravte...Práce tak na 20 minut.PePe_tdci píše:Pjosím vás mám problém... Praskla mi žárovka u podsvícení budíků.. možná prasklo víc, nevim.. nesvítí to od půlky tachometru až po okraj doprava...