Přesně tak jak říká Boban. Prodával jsem už několik aut (ne Fordů) a uvedu zde pár příkladů. Prodával jsem auto asi 2 měsíce přes Annonci za 130 000 a nemohl ho prodat. Odvezl jsem ho do bazaru a protože auto bylo v super stavu , mělo málo najeto a mělo max. výbavu , kterou v té době stejná auta v ČR neměla , dal jsem cenu 180 000. Hned ten den co jsem tam auto dal bylo prodané. Druhý příklad - měl jsem auto v bazaru měsíc a půl a nic, tak jsem se rozhodl ,že ho vyndám a zkusím ho prodat nějak jinak. Když jsem z bazaru vyjížděl narazil jsem na kupce, který zaplatil ještě o 10000 víc než jsem měl cenu v bazaru. Cedulku s cenou jsem měl už samosebou při výjezdu ulkizenou.
Chci tím říct , že každé auto má svého kupce. Jen se musí auto potkat ve správný čas se správným kupcem.
za kolik by se dal prodat
- allue
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
v tom máš pravdu...Forfoc píše: Chci tím říct , že každé auto má svého kupce. Jen se musí auto potkat ve správný čas se správným kupcem.
ja som zhaňala focusa asi pol roka už som bola schpná zaň dať 260ticíc SK...
...a nakoniec som kúpila za 185tisíc Sk...a narazila som naň len tak náhodou
ceny v čechách sa mi oproti tým našim zdajú omnoho sympatickejšie

- spirt
- Junior
Re: za kolik by se dal prodat
asconn píše:Uvazuji o prodeji sveho Focuse 1.6 Ghia, 5 dverovy hatchb., stribrna barva, klimoska, vsechna okna v el., medvedblock, tonovana okna.Je to r.v. 1999, najeto 89tisic km, serviska. Za kolik by se to tak dalo prodat?
od kad ses, zrovna hledam Focus 1.6i , bych se na nej chtel mrknout