Dal jsem i na dalsi rady a koupil od Millers i NT olej do prevodovky a vysledek bylo velmi spatne razeni. Prej si to po par km sedne ale nesedlo ani po 14 dnech. Bohuzel jsem mel zrovna spoustu cestovani a najel jsem s nim asi 2 tis km behem tydne a od te doby prevodovka zacala mit vselijake neprijemne pazvuky. Okamzite jsem dal original z Volva a razeni bylo okamzite lepsi. Bohuzel zvuky uz zustaly.

Takze za me do motoru proc ne, asi to funguje, ale ocekaval jsem asi vic a do prevodovky nikdy. Leda snad do focuse ten ma jinou skrin, ale to nemam od nikoho odzkousene.

...ak niekto ma vyssi vykon ci upraveny ...mozno by aj mal zmenit este za lepsi  niekde nad 300k pod ani netreba menit za iny ...co sa tyka  vymeny oleja v intervaloch tak ano ten kto pozuziva auto na sportove ucely ci ma vyssi vykon ako seria tak menim kazdy 10 000km ...ten kto ma len chip ci upraveny vyfuk staci kazdych 20 000km ...kazdy kto ako chce ...japonske auta kazdych 15 000km maju interval kazdy ma inak...ale robte jak chcete
 ...ak niekto ma vyssi vykon ci upraveny ...mozno by aj mal zmenit este za lepsi  niekde nad 300k pod ani netreba menit za iny ...co sa tyka  vymeny oleja v intervaloch tak ano ten kto pozuziva auto na sportove ucely ci ma vyssi vykon ako seria tak menim kazdy 10 000km ...ten kto ma len chip ci upraveny vyfuk staci kazdych 20 000km ...kazdy kto ako chce ...japonske auta kazdych 15 000km maju interval kazdy ma inak...ale robte jak chcete