Příspěvek
od pkadecka » 23.12.2015 20:25
Já jsem kotouče na focusu měnil víceméně pro jistotu ve 178 tisících km. Brzdilo to, technickou to prošlo, žádný psí kusy při brždění to nedělalo. Jen jsem si řek, že jsem na brzdy nešáh za celou dobu, co jsem to auto měl (asi 5 let a 45 tisíc km) a protože byla zrovna nějaká akce nebo výprodej v jednom fordím eshopu (sada přední kotouče + destičky motorcraft asi za 3000), tak jsem je objednal a vyměnil. Ale kdybych to neudělal, mohlo to s těma původníma jezdit možná ještě dneska (auto jsem nedávno prodal s 203 tisícema). Tenkrát byly přesně na minimální tloušťce (asi 20mm, jestli se nemýlím) a ještě je někde mám. Jinak jsem na podvozek nešáh, měnil jsem jen zadní destičky. Tlumiče měnil až novej majitel.
Jestli na tom autě něco měnil první majitel, tj. ten Němec, co na tom najezdil prvních 130 tisíc km, to nevím, tipnul bych si, že spíš ne.
Taky jsem to koupil na 14" gumách a sám jsem jezdil opět jenom na 14" (letní i zimní), což IMHO ten podvozek šetří, na rozdíl od nějakejch 17", kde to všechny rány od silnice mnohem víc přenáší do podvozku a celýho auta.