aj ja pred niekoľkými rokmi pri prvej ceste do CH. - po 950 km som vedel, že pred kontajnerom treba vytočiť doľava. trafil som.staroch píše:Tak v 19.00 vyjíždím. Uvidíme jek to bude. Zatím mi připadá nejzajímavější fakt, že - protože jedu k známému od kolegy - nevím přesně kde to je ani jaká je to ulice. Takže jedeme 950km a prý za žlutým barákem doleva.![]()
![]()
Tak doufám že to najdu.
Souhlas s dálnicí, hlavně pokud máš děti malé jako já(1,5 a 5,5). Jeli jsme na noc v pondělí 6.8. v 17.30 z Tábora, Halámky, Vídeň, Maribor, Omiš - cesta jak nůž máslem, NIKDE žádná fronta ani zdržení, jen večeře před Vídní a čůrací zastávky. Střídal jsem se s manželkou a ráno už v 6 jsme byli na místě. Zpět jsme jeli neděli 19. v 18.30 - od Šibeniku docela hustý provoz, kolony Svaty Rok, Mala Kapela a jedna bouračka - celkem cca 1,5 hodiny. Od Záhřebu pohoda. S kolonou v Soběslavi jsme byli doma v 7.30.libe píše:Ono hodne zalezi, kdy jedes. My jsme vyjizdeli ve stredu v 17 hod. a jeli jsme Roznov p.R., Mikulov, Viden, Graz, Maribor, Zagreb, Split, Baska voda vse po dalnici a parada. Zpatky jsme vyjizdeli ve ctvrtek v 6 hod. a taky bez problemu, zadne zdrzovani. Samozrejme za dalnici musis zaplatit, ale svihas 130-150 km/h, tak to teda pekne odsypa!
Já jsem to tak nedrtil pořád! Jen chvíli. A jelikož nemám PP, tak okamžitou spotřebu neznám.zetor píše:staroch: mimichodem ta fotka tachometru je super ,kolik ti to žralo při tak svižné jízdě,já jsem musel jet pomaleji protože jsme jeli 2 auta
---------------------------------
F.F. 1,8 TDDI 66kw ghia HB 2000
Tak koukám, že je to asi časté. Ale je to romantické.bladerunner píše:aj ja pred niekoľkými rokmi pri prvej ceste do CH. - po 950 km som vedel, že pred kontajnerom treba vytočiť doľava. trafil som.staroch píše:Tak v 19.00 vyjíždím. Uvidíme jek to bude. Zatím mi připadá nejzajímavější fakt, že - protože jedu k známému od kolegy - nevím přesně kde to je ani jaká je to ulice. Takže jedeme 950km a prý za žlutým barákem doleva.![]()
![]()
Tak doufám že to najdu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů