Spravil som prvych 500 km na GoodYear UltraGrip Perormance a som nadpriemer spokojny. Moje dojmy:
1. uzasne tiche. Mohol by som to porovnat s mojimi michelinmi, ked este neboli spalene. V auto pneumatiky vobec nepocujem (az mam z toho blby dojem, lebo spalene letne som pocul velmi dobre

)
2. grip na vode je neskutocny. Sice je to normalne, ale toto som este nezazil. Ked letne gumy na vode stratili grip (napr. prepalena zakruta), tak ziskat grip spat bolo velmi tazke (to plati vseobecne o letnych pneu). Tieto gumy su uzasne v tom, ze okamzite dokazem grip ziskat vyrovnanim. Samotna strata gripu sa prejavuje skor pomalym stracanim ako uskocenim.
3. ocakaval som slaby grip na suchu, co sa aj zo zaciatku stalo, ale po
zajazdeni musim konstatovat, ze sa to obratilo. Vyborne drzia aj na suchej ceste. Sice v poslednych dnoch bolo stale mokro, ale na suchych usekoch sa dolo co-to zistit. Ked sa oschne tak to este preverim a ak by tolo bolo inak, tak dopisem.
4. na zaciatku auto strasne plavalo. Dufal som, ze to bude tym, ze su nezajazdene. Bolo to tak. Teraz je uz auto stabilnejsie, aj ked s letnymi sa to neda porovnat. Pri ceste domov z prace prechadzam cez rychlu zakrutu, kde su vyjazdene kolaje. Da sa tam velmi dobre zisitit, ako su na tom gumy. Prejazd na tomto mieste sa velmi blizi k letnym gumam. Plavanie skoro uplne zmizlo.
Vyrazne negativa som nenasiel. Platia standardne negativa:
1. citit plavanie (aj ked nie velmi vyrazne)
2. zvyslila sa soptreba, aj ked u mna to bolo len cca 0.2-0.3 litra / 100 km, ale celkovo to moze byt aj viac, pretoze letne pneu uz vlastne neboli letne, ale sotolinove (kto ich videl, pochopi)
3. maksia zmes a tym padom brzdna draha je dhlsia
Co som este nezistil je sneh a rozjazdeny sneh. Odhadujem, ze suchy sneh bude horsi, rozjazdeny bude lepsi. Dam potom vediet.
Zatial, ak by som mal hodnotit tieto gumy z pohladu na moje potreby a ocakavania, tak je to na 1. Uvidime, ake budu na snehu.