Nerozebiral jste to uz nekdo a nemate nejake tipy pro co nejjednodussi demontaz a montaz? Google mi ani cesky ani anglicky moc neporadil. Predem diky. Tak jako tak az bude hotovo tak poreferuju jak to dopadlo

Diky. Nakonec jsem sebral odvahu (uz jsem toho letos na tom aute delal dost, od lozisek kol po klimatizaci) a svepomoci me to stalo cca 350kc za tesneni (hlava + potrubi), necelou hodinu na demontaz a tak pulhodka na montaz. Svar byl zadarmo, jde o souseda takze se vyrovnavame jinak. Stefty a matice na hlave jsou nerez, vsechny dalsi matice jsou mosaz a povolit to slo vsechno celkem dobre. Vopruz je spise to, ze jsou potreba sice jen klice c. 8, 10, 13 15, neco kolem 20 na lambdy a E8 (na stefty, ale to jsem nepotreboval) ale v ruznem provedeni a delkach. Takze jen s obyc gola sadou bych se do toho nepoustel.zeli píše:Autorizak to nekolika lidem vcetne me vyresil za 2k a nejake drobne...
Ty nerupnou, jsou nerezove a tam hrozi vetsi sranda, ze se to kousne a tam uz nepomuze ani svecena voda. Pri zpetne montazi doporucuji mazat grafitem nebo necim specialne na nerez.zeli píše:modlit se aby neruply stefty
No po tom co jsem to videl v cem je problem tak bych to tomu, kdo by mi to chtel svarit na aute asi dost durazne rozmluvil. Je dobre to cele dokola znova svarit.zeli píše:Mozna, ze to ten servis zvladne i na aute, protoze se mi nezda, ze by mi tenkrat sundavali vyfuk.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů