na předchozím autě jsem měl použitý pdvozek od Fokiho Supersport a zdál se být v pohodě,nebyl tvrdý a celkem ušel ale bohužel taky trochu vrzal ale nikdo neví kolik měl najeto a jak s ním kdo jezdil.
Tak vaše zkušenosti,typy a rady sem...

Jinak jak píše Miki v lete na zem a v zime hodit nahoru,spis jsem to vlákno založil kvůli zkusenostem a nazorum na znacky,vim totiz z vlastni zkusenosti ze kazdy kdo schani podvozek tak tápe co koupit a neví že třeba a ten levný vyhodí zbytečně peníze..Navíc tady žádné zakové téma není
 Jinak jak píše Miki v lete na zem a v zime hodit nahoru,spis jsem to vlákno založil kvůli zkusenostem a nazorum na znacky,vim totiz z vlastni zkusenosti ze kazdy kdo schani podvozek tak tápe co koupit a neví že třeba a ten levný vyhodí zbytečně peníze..Navíc tady žádné zakové téma není 

Jinak jasne, snizenej Focus je paradni vec. Muj taky poleti dolu az to prestane bejt pracovni kara
 Jinak jasne, snizenej Focus je paradni vec. Muj taky poleti dolu az to prestane bejt pracovni kara 

Co budes porizovat?Jen pruziny nebo celý podvozek?
 Co budes porizovat?Jen pruziny nebo celý podvozek?
 za temu. Cital som rozne fora len fordacke som nejak nenasiel ohladne stelovakov iba pruziny eibach..
  za temu. Cital som rozne fora len fordacke som nejak nenasiel ohladne stelovakov iba pruziny eibach..
Pojedu celej, stejne to pravej zadni tlumic uz pomalu vzdavaMaser píše:tak vidisCo budes porizovat?Jen pruziny nebo celý podvozek?
 Plus si taky jednou za cas muzu dovolit neco dobryho, ne?
 Plus si taky jednou za cas muzu dovolit neco dobryho, ne? 

Na okruh se semislicky nahradi slickama a to uz se bojim otevřít dveře řidiče.
 Na okruh se semislicky nahradi slickama a to uz se bojim otevřít dveře řidiče.

kteremu jde o vzhled a nejakou tu funkcnost prumernou..Co jsem se docetl tak takovy zlaty stred je AP sporthfahrwerke.Jde o to ze kazdy nema 30-40tis na podvozek ,v mem pripade to neni ani 20tis tak proto hledam nejakou rozumnou variantu..Samozrejme varianta tlumicu typu sachs a nejakych nizsich pruzin muze fungovat dobre,ale ja potrebuju byt niz nez o 3cm
 kteremu jde o vzhled a nejakou tu funkcnost prumernou..Co jsem se docetl tak takovy zlaty stred je AP sporthfahrwerke.Jde o to ze kazdy nema 30-40tis na podvozek ,v mem pripade to neni ani 20tis tak proto hledam nejakou rozumnou variantu..Samozrejme varianta tlumicu typu sachs a nejakych nizsich pruzin muze fungovat dobre,ale ja potrebuju byt niz nez o 3cm 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host