Rada při koupi FF Combi
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Hohou
- Nováček
mam požadavek u nás v bázu a provizi berou 10 000 Kč. jedou na férovku a nemanipulují se serviskou ani s Km. jen na mě prostě kašlou
je to proně náročnej kšeft a museli by dlouho hledat. už jsem jim omítnul 1 kus. sice pěknej 2004 s výbavou , ale motor 55 KW. tak jsem jim řek, at se stim jsou vycpat
. no a bylo vymalováno. prostě vím co chci a to se jim tet nehodí. rači budou tahat káry s pičou na předku
fuj. na mě asi přijde řada až v prosinci.

Hledám FOFO
Honda civic ESi 1,6 VTEC 16V 92KW, r.v.12/94 zelenomodrá met. - prodám
- astor
- Nováček
To je hezký jak si každej navymejšlí co má auto mít
Já jsem byl stejnej
Poslal bych vás i sebe do prodejny a nechat to všechno zaplatit jako doplňkovou výbavu do nového auta.
Necháte tam za to 600 000 ,- Za rok ujeďte tak 20 000,.-km a pak to za 2-3 roky prodejte neškráblé za 230 000,-
Jo koupě ojetiny to je boj. Foki je fakt dobrej, škoda že je tak daleko ode mě. I tak mi dal při koupi mého FF cenné rady i přes to že věděl že mě asi nikdy ani neuvidí.
Nejsem blbej ani naivní abych si myslel že někdo prodá auto takové jak jsem ho nahoře popisoval. Kdyby mi dovozce ukázal fota jak to vypadalo při dovozu nezaváhám. To ale nikdo neudělá , každej vám maže med kolem huby. Teda jak vidíte kromě Fokiho.
Já jsem doufal že jsem koupil auto super špičkové ale když si dám po roce dohromady co mi při koupi radil Foki , a že to mám prorezlé naskrz - mám dost velké tušení , že to taky dostako ranku na předek.
Možná že ano, ale použily zcela nové díly, takže to fakt není poznat. Snad jen na šroubech a nýtky na štítku. Je to spravené suprově a tak to neřeším. Není jedno když někdo vymění prasklej plast za novej ?
Jsem moc rád že ho mám. A kdyby potvora nerezavěl tak skáču radostí do stropu. To je ale jiná diskuze. Servisku mám a záruka funguje.
Mimito - kupoval jsem ho s najetýma 24 000 km. stáří 23 měsíců. Poslední servis při 17 měsících a 17 000 km.
Držím palce

Já jsem byl stejnej

Poslal bych vás i sebe do prodejny a nechat to všechno zaplatit jako doplňkovou výbavu do nového auta.

Necháte tam za to 600 000 ,- Za rok ujeďte tak 20 000,.-km a pak to za 2-3 roky prodejte neškráblé za 230 000,-
Jo koupě ojetiny to je boj. Foki je fakt dobrej, škoda že je tak daleko ode mě. I tak mi dal při koupi mého FF cenné rady i přes to že věděl že mě asi nikdy ani neuvidí.
Nejsem blbej ani naivní abych si myslel že někdo prodá auto takové jak jsem ho nahoře popisoval. Kdyby mi dovozce ukázal fota jak to vypadalo při dovozu nezaváhám. To ale nikdo neudělá , každej vám maže med kolem huby. Teda jak vidíte kromě Fokiho.
Já jsem doufal že jsem koupil auto super špičkové ale když si dám po roce dohromady co mi při koupi radil Foki , a že to mám prorezlé naskrz - mám dost velké tušení , že to taky dostako ranku na předek.
Možná že ano, ale použily zcela nové díly, takže to fakt není poznat. Snad jen na šroubech a nýtky na štítku. Je to spravené suprově a tak to neřeším. Není jedno když někdo vymění prasklej plast za novej ?
Jsem moc rád že ho mám. A kdyby potvora nerezavěl tak skáču radostí do stropu. To je ale jiná diskuze. Servisku mám a záruka funguje.
Mimito - kupoval jsem ho s najetýma 24 000 km. stáří 23 měsíců. Poslední servis při 17 měsících a 17 000 km.
Držím palce

FF 1.6 kombi - stříbrný 5/2004 <a href="https://img407.imageshack.us/img407/2353 ... 0.gif"></a>
- martinsk
- Pokročilý
To v tom servise musíš mať veľmi dobrých známych, nepoznám servis ktorý by šiel na ako píšeš na férovku. Servis potrebuje čo najviac zarobiť.':idea:'Hohou píše:mam požadavek u nás v bázu a provizi berou 10 000 Kč. jedou na férovku a nemanipulují se serviskou ani s Km. jen na mě prostě kašlouje to proně náročnej kšeft a museli by dlouho hledat. už jsem jim omítnul 1 kus. sice pěknej 2004 s výbavou , ale motor 55 KW. tak jsem jim řek, at se stim jsou vycpat
. no a bylo vymalováno. prostě vím co chci a to se jim tet nehodí. rači budou tahat káry s pičou na předku
- Hohou
- Nováček
není to servis, ale bazar. na přání dovezou z DE. pokud s tím není manipulováno už v DE, tak oni prodávaj to co přivezou. jen to omejou a přihlásej. nic víc , nic mín. hohužel fokusů je tam málo za pěkný prahymartinsk píše:To v tom servise musíš mať veľmi dobrých známych, nepoznám servis ktorý by šiel na ako píšeš na férovku. Servis potrebuje čo najviac zarobiť.':idea:'Hohou píše:mam požadavek u nás v bázu a provizi berou 10 000 Kč. jedou na férovku a nemanipulují se serviskou ani s Km. jen na mě prostě kašlouje to proně náročnej kšeft a museli by dlouho hledat. už jsem jim omítnul 1 kus. sice pěknej 2004 s výbavou , ale motor 55 KW. tak jsem jim řek, at se stim jsou vycpat

Hledám FOFO
Honda civic ESi 1,6 VTEC 16V 92KW, r.v.12/94 zelenomodrá met. - prodám
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- martinsk
- Pokročilý
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
vsechno je ve dreve, at uz v extrahnusnem plastove pusobocim svetlem provedeni, nebo v tmavem provedeni (skoro cernem, to vypada docela dobre)Mitsch píše:Chtel jsem se zeptat: U kazde vybavy Ghia od roku 2001 je palubni deska v imitaci dreva? Nebo lze sehnat vybavu Ghia i bez imitace dreva? Diky za odpoved
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
-
- Zkušený
- rybka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
a měl to důchodce....rybka píše:Ted mam tyden FoFo z nemecka, 1,6 100 koni, 4x airbag, dalkovy central, ovladani radia na volantu, do provozu 10/2001, najeto 73 000 se servisni knizkou, za 163 i se zimnima gumama na discich, v cecah jsem nevidel podobne za mene nez 175 ...mam to pres jednoho chlapka z brodu
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004