Tak si takhle včera jedu z poslední schůzky v Chomutově, z areálu válcoven... Vyjedu branou, asi 100m silnice a křižovatka. Značka žádná, rozhlídnu se, z leva stojí na hraně křižovatky kamion. Vykouknu za něj a už jen vidím jak se do mě řítí modrá oktávka... No, co dodat.. Neměl jsem přednost zprava, šlo o vyjíždění z místa mimo komunikaci. Já jsem přes kamion nic neviděl, tak jsem si povyjel, ale byl jsem ve špatný čas na špatném místě... Oktávka 2 airbagy venku, Mondeo ohnutý závěs (asi jen horní, tlumič, protože bylo pojízdné a zatáčelo), blatník, dveře. Tím, že jsem to dostal víc dopředu, tak naštěstí nevykoukl ani boční airbag. Ten náraz skoro nebyl cítit.
Mondeo je u Ford Urban v Mostě - takže si do těch končin udělám znovu výlet pro auto.. Naštěstí se nikomu nic nestalo a šlo jen o plechy. A já mám historicky první 4 body na kartě a jsem o 1000 Kč lehčí.. Policajti byli moc příjemní, skoro se mi omlouvali a říkali, že se tam čas od času nehody stávají

...
U Urbana mi na projetí půjčili nového FL Focuse, aby nám to čekání na odvoz do Brna líp uteklo. 1.0 Ecoboost mě trošku zklamal - údajně silnější verze, ale přišlo mi to takový hluchý a hned po nakopnutí jsem si vzpomenul na své bývalé HTP

. Jinak autíčko moc pěkný, přestože bylo v Trendu.
Takže včera Fordem tam a vlakem.... ne, Oktávkou zpět..