Originální navigace MFD
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Originální navigace MFD
Mam pocit, ze lane asistent je implicitne zapnuty s kazdym nastartovanim auta? Kdyz jsem.mel auto par hodin a jel jsem s nim domu, navigaci jsem mel i na palubaku (SD karta 2.5) a o lane asistentu jsem jeste nemel tuseni. A co chyba U2100...tam stav trva?
A co ostatni, kterym to ukazuje spravne, zavisi to na nastaveni lane asistenta?
A co ostatni, kterym to ukazuje spravne, zavisi to na nastaveni lane asistenta?
- Anduril
- Test driver
Jak rikam, mozna je u nas neco spatne a melo by to (z meho pohledu i logicky) fungovat i pri zapnutem lane assistu. Kazdopadne predtim to neslo vubec nikdy, ted uz aspon tak. Nejaka bota tam byt muze, ale ne kazdy lane assist ma nebo pouziva, takze ti treba nezaznamenali zadnou zmenu pri updatu na 2014...
Lane assist si uchovava stav i pri vyp/zap auta. Takze ne, pokud ho vypnes a znova nastartujes, zustane vypnuty.
Stav si neuchova automaticke navraceni do pruhu, to je po restartu vzdy vypnute a je treba manualne zapnout. Ale alert si stav uchovava.
Chyba U2100 nevim, diagnostiku jsem u sebe nemel...
Lane assist si uchovava stav i pri vyp/zap auta. Takze ne, pokud ho vypnes a znova nastartujes, zustane vypnuty.
Stav si neuchova automaticke navraceni do pruhu, to je po restartu vzdy vypnute a je treba manualne zapnout. Ale alert si stav uchovava.
Chyba U2100 nevim, diagnostiku jsem u sebe nemel...
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkus jeste UK forum..zda ma i lane assist? Jakmile se.dostanu k autu zjistim stav ja...
- Anduril
- Test driver
Anglican ma jiny soft:
SW Version - 2343 - 130801
Part - E1BT-14D358-DB
Lane assist pravdepodobne ma, ale jeste zjistuju, zda ho pouziva.
SW Version - 2343 - 130801
Part - E1BT-14D358-DB
Lane assist pravdepodobne ma, ale jeste zjistuju, zda ho pouziva.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No vida...porad je ve hre vina na strane nasich karet a SW FDIM.
- Anduril
- Test driver
Zkus, jestli ti to funguje bez lane assistu...
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Muzes prosim poslat "Informace o systemu" z menu navigace?bembek píše:Ja som si tiež kúpil novú SD kartu (2014) a všetko funguje - včetne palubáku.
- bembek
- Člen klubu
Môžem, ale až zajtra. Auto mám v garáži a nechce sa mi tam teraz ísť.
Focus III, 2,0TDCi, 103 kW, Titanium
- MilanJe
- Nováček
Ahoj všichni.
Moje konfigurace je:
A funguje bez problémů, ale nemám Lane Assist.
Moje konfigurace je:
A funguje bez problémů, ale nemám Lane Assist.
- Přílohy
-
- DKisctIlhenJytdtrowp5sGiBh1SMwrFEK6IdPVm7QYs192-p-no.jpg (18.03 KiB) Zobrazeno 3164 x
Ford Focus III Combi 1,6TDCi 85kW Moondust Silver (Metallic)
- Anduril
- Test driver
Tak anglan nema Lane assist ...
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nooo tak to uz zacina byt zajimave..ja to overim u sebe zitra zda vypnuti lane to zprovozni jako tobe. V manualu o tomto ani slovo.Anduril píše:Tak anglan nema Lane assist ...
A co bembek, mas Lane Assist nebo ne?
- Anduril
- Test driver
Tak mapy mi vymění za nové. Pak dam vědět.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se tesim na dalsi zpravu!
Ja obdrzel zdrcujici odpoved ze servisu Ford Maier, po te co jsem na jejich dotaz odpovedel se srucnym seznamem dosud zjistenych faktu, zavislosti s Lane Assist, chyby U2100 apod. Stale dokola opakuji, ze k aktualizaci SW FDIM se jako uzivatel dostat nemohu a z SD karty k ni za zadnych okolnosti nemuze a nemohlo dojit. Zaslal jsem tedy kopie obrazovek pred/po zalozeni karty a odkaz na slozku se SW pro FDIM na SD karte 4.1, na to reakce:
"všechny zkušenosti ostatních uživatelů a analýza složek SD karet je pro nás zbytečné. S těmito informacemi nepracujeme. Veškerá komunikace s vozem probíhá pomocí diagnostického přístroje a pokud jsou k dispozici nějaké aktualizace nabídne nám je. Pokud nejsou, nenainstalujeme je, ať ukazuje display ve voze cokoliv a jakoukoliv verzi. Všechny naše informace a postupy pocházejí od výrobce a pokud nám nedá k dispozici nové informace, nebo verze software, nemůžeme dělat nic."
S timto pristupem opravdu nelze nic vyresit a dobrat se jakehokoliv vysledku.
Ja obdrzel zdrcujici odpoved ze servisu Ford Maier, po te co jsem na jejich dotaz odpovedel se srucnym seznamem dosud zjistenych faktu, zavislosti s Lane Assist, chyby U2100 apod. Stale dokola opakuji, ze k aktualizaci SW FDIM se jako uzivatel dostat nemohu a z SD karty k ni za zadnych okolnosti nemuze a nemohlo dojit. Zaslal jsem tedy kopie obrazovek pred/po zalozeni karty a odkaz na slozku se SW pro FDIM na SD karte 4.1, na to reakce:
"všechny zkušenosti ostatních uživatelů a analýza složek SD karet je pro nás zbytečné. S těmito informacemi nepracujeme. Veškerá komunikace s vozem probíhá pomocí diagnostického přístroje a pokud jsou k dispozici nějaké aktualizace nabídne nám je. Pokud nejsou, nenainstalujeme je, ať ukazuje display ve voze cokoliv a jakoukoliv verzi. Všechny naše informace a postupy pocházejí od výrobce a pokud nám nedá k dispozici nové informace, nebo verze software, nemůžeme dělat nic."
S timto pristupem opravdu nelze nic vyresit a dobrat se jakehokoliv vysledku.

- Anduril
- Test driver

Ze se fw displeje zmenil je patrne uz z toho, ze pribyla funkce Play/pause, resp. Mute na tom uplne pravem funkcnim tlacitku. Ale co nadelas

Casto clovek tak nejak vi vice, nez v servise, mam ten dojem. Ale to se netyka jen fordu, to je uplne vsude. Kdyz proste nekdo pracuje tak, aby mohl praci vykazat, tak podle toho vypadaji vysledky

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
= krátkozraká cesta do pekelAnduril píše:Od servisu se bohuzel pomoci nedockas, pokud se jedna o situaci, ktera neni modelova a na kterou nemaji jasny postup. Oni nic zjistovat a objasnovat nebudou. Jen jedou podle planu."

Při tomto stavu mohou dát do servisu roboty a automaty, na to tam lidé být nemusí.