fiesta mk7 po FL (2013 a novejsi) ma kvuli narizeni EU monitor tlaku v pneumatikach ... podle ceniku je to system TPMS ( ) ... vite nekdo, kde se zobrazuji udaje z kol? ja tam videl jen oranzovou kontrolku (neco jako DDS u FF2)
Stejne to ma Focus3 od kvetna 2014, take TPMS.
Ale tlak se nikde nezobrazuje - system varovani zustal stejny jako u DDS, jen se zmenil zpusob mereni.
Psal jsem o tom tady: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 36#p989436
Videl jsem to i v kamosove novem Focusu, je to tak. Na prvni pohled se proti DDS nic nezmenilo.
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Na tom focusu to nema vystup zadny.
V PP je stejne jako v pripade DDS pouze Reset tyre pressure a to je vse.
Predpokladam, ze se zobrazi klasika hlaska "Check tyre pressure" v pripade zmeny tlaku.
U Fiesty nevim, ale predpokladam, ze to bude podobne.
Zobrazeni cisla asi zustava jen pro Mondeo a vyse.
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)