Radio do Focuse II
-
- Nováček
Radio do Focuse II
Ukradli mi z fokyho autorádio Sony s měničem na cd,myslím, že to byl top model ve fokusech 2006.Potřeboval bych poradit,jestli mi tam teď bude pasovat jakekoliv 2din radio??
- Anduril
- Test driver
Re: Radio do Focuse II
Nebude. Dira pro original je vetsi. Musel bys mit adapter + redukci z ford konektoru na iso.
Sehnal bych si starsi original radio, na netu je spousta inzeratu. Cenove to neni tak hrozne a hlavne to bude bez prace, se zachovanim funkcnosti ovl. pod volantem atd..
Sehnal bych si starsi original radio, na netu je spousta inzeratu. Cenove to neni tak hrozne a hlavne to bude bez prace, se zachovanim funkcnosti ovl. pod volantem atd..
-
- Nováček
Jj,díky.A našel jsem na bazoši velkou navigaci Denso pro fokuse,je to cely panel i s ovladanim klimatizace.http://elektro.bazos.cz/inzerat/1118173 ... oFocus.php
Bude to šlapat?Díky
Bude to šlapat?Díky
- Anduril
- Test driver
Teoreticky, ale nebude to bez prace
Denso sestava z vice dilu (min. jeste DVD mechanika, gps antena atd.), pokud je mi znamo. Zaroven by asi bylo treba upravit i prostor v palubce. Dale by byl treba jiny panel kolem. A taky nevim, zda je stejna verze Densa pro cmax a focus.
Nejjednodussi mas, kdyz koupis to, co jsi mel.
Tzn.
1) Ford Sony s 1 CD, zelenym displejem - umi MP3
2) Ford Sony s 6 CD, zelenym displejem - to je to, co jsi asi mel, neumi MP3
3) Ford Sony s 1 nebo 6 CD druhe generace, hranaty ramecek (ovalny je do facelift modelu), oranzovy displej - oba umi MP3
Tady je napr. ta druha generace, vsimni si stribrneho (pripadne cerneho) ramecku kolem radia.
http://www.bazos.cz/obr/1/849/11230849.jpg
Nevyhoda u treti moznosti je, ze ma jine podsvetleni, nez tva pristrojovka. Na druhou stranu i 6CD umi MP3 a ma rozhodne lepsi displej (citelnejsi).

Nejjednodussi mas, kdyz koupis to, co jsi mel.
Tzn.
1) Ford Sony s 1 CD, zelenym displejem - umi MP3
2) Ford Sony s 6 CD, zelenym displejem - to je to, co jsi asi mel, neumi MP3
3) Ford Sony s 1 nebo 6 CD druhe generace, hranaty ramecek (ovalny je do facelift modelu), oranzovy displej - oba umi MP3
Tady je napr. ta druha generace, vsimni si stribrneho (pripadne cerneho) ramecku kolem radia.
http://www.bazos.cz/obr/1/849/11230849.jpg
Nevyhoda u treti moznosti je, ze ma jine podsvetleni, nez tva pristrojovka. Na druhou stranu i 6CD umi MP3 a ma rozhodne lepsi displej (citelnejsi).
-
- Nováček
Zdravím,
potřeboval bych radu ohledně výměny rádia.
mám Ford Focus II r.v. 2006 s originálním rádiem Ford 6000 CD (to šedivé) a rád bych ho vyměnil za Sony MP3, které bylo ve Ford Mondeo r.v. 2007. (rádio je hranaté)
Je to možné? A případně je to jen výměna a nebo se musí něco dkoupit?
Díky moc všem za radu.
potřeboval bych radu ohledně výměny rádia.
mám Ford Focus II r.v. 2006 s originálním rádiem Ford 6000 CD (to šedivé) a rád bych ho vyměnil za Sony MP3, které bylo ve Ford Mondeo r.v. 2007. (rádio je hranaté)
Je to možné? A případně je to jen výměna a nebo se musí něco dkoupit?
Díky moc všem za radu.
- Anduril
- Test driver
Jestli je to Mondeo 2007 jeste MK3 (pises hranate radio), tak to nepujde, tvar radia v Mondeu je jiny, i kdyz to na prvni pohled nevypada - ve focusu je obdelnikove, v Mondeu jsou bocni hrany sikme.
Jinak je to bez problemu a neni treba nic dokupovat.
Sezen si Sony z Focuse - pozor, Sony s menicem na 6 CD neumi MP3, bez menice ano. Netyka se ovalnych poFL Sony radii.
Pak je taky moznost predelat na poFL radio (oranzove podsvetleni) - ale to vyzaduje jiny plast a uchyceni (nekde tu je myslim navod).
Jinak je to bez problemu a neni treba nic dokupovat.
Sezen si Sony z Focuse - pozor, Sony s menicem na 6 CD neumi MP3, bez menice ano. Netyka se ovalnych poFL Sony radii.
Pak je taky moznost predelat na poFL radio (oranzove podsvetleni) - ale to vyzaduje jiny plast a uchyceni (nekde tu je myslim navod).
-
- Nováček
Ano Mondeo MK3.
Diky moc za radu. Musím přiznat že jsem si toho rozdílu v tvaru vůbec nevšiml. Myslel jsem že je jen jeden typ.
Diky moc za radu. Musím přiznat že jsem si toho rozdílu v tvaru vůbec nevšiml. Myslel jsem že je jen jeden typ.