Zdravím, mám problém, přestalo mě fungovat u spolujezdce zatahnutí okna přes ovladac u řidiče ford focus 1.6 16v 2002
centrální ovladač mam nový a dole se okno u spolujezdce stahne ale nahoru nejde.
Můžete prosím poradit ?
stahování oken
-
- Nováček
Re: stahování oken
Nerozumim dotazů.A přes ovladač u spolujezdce funguje nahoru i dolů?Nebo nahoru nejde vubec ani s jedním ovladačem?Motorek vrčí nebo se nic neděje?Centrální ovladač na okna?;)
Ford Focus ST170
-
- Nováček
přes ovladač u spolujezdce funguje nahoru i dolů ale u řidiče jde jen dole nahoru uz ne a motorek nereaguje
-
- Nováček
Okno u spolujezdce nejde nahoru ovladačem u řidiče? Ale ovladačem u spolujezdce jde. Tím pádem dveře u spolujezdece jsou ok,jak ovladač ,tak samotné stahování.Hledat ve dveřích u řidiče,resp.vyčistit ovladač, konektor a zkontrolovat kabely...
Stala se mi jiná věc,okno u řidiče šlo dolů,ale nahoru ne,resp.jen s pomocí-stačilo opravit držák skla na stahování.
U tebe to ale nevypadá na mechanickou závadu,spíš ta elektrika.
Stala se mi jiná věc,okno u řidiče šlo dolů,ale nahoru ne,resp.jen s pomocí-stačilo opravit držák skla na stahování.
U tebe to ale nevypadá na mechanickou závadu,spíš ta elektrika.
Ford Focus ST170
-
- Nováček
taky si myslím že to bude elektrikou, když zmáčknu u řidiče tlačítko nahoru abych zavřel okno u spolujezdce okno jede dole jako-by ty kabely byly někde spečené. Konektor jsem zkoušel vyčistit je to pořád stejné.
- miki21
- Test driver
To nešlo tento dotaz "přicmrdnout" do tématu, které již kolem ztahování oken existuje?
http://www.ford-focus.cz/forum/search.p ... d%5B%5D=85
tohle zamykám, viz můj podpis.

tohle zamykám, viz můj podpis.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.