prave ze neni nic slyset takze bych tipoval ze tam nejsouAdow píše:Ušima nebo si posviť do mřížky..

prave ze neni nic slyset takze bych tipoval ze tam nejsouAdow píše:Ušima nebo si posviť do mřížky..
tak tam sou ale nefraji a naradiu mi taky nejde prepnout na zadni FADE/BALANCE tak mi jde jen balance fade nejdefoki píše:nebo nejdou , casta zavada
prosimte a pritom kdyz nejdou tak nejde ani na radiu stelovat zadni repro???nemuzu to na ne ani prepnout (6000 CD)foki píše:nebo nejdou , casta zavada
vypada ze je origo dokonce sem koukal ukazuje to i vinko auta to jake ma a nevypada ze by bylo vytahovane tak nevimZaQik píše:spis nekdo menil parametry radia ... chtelo by to diagnostikou kouknout na nastaveni radia ... treba radio neni puvodni a tak nevi, ze tam repraky jsou
ford 6000 CD foto prilozenotommula píše:a co tam mas za radio? foto?je to ford jo??
to je pravdaZaQik píše:prepsat VINko je dilem okamziku
tak sem mel radio venku a podle kodu a cisla co je na radiu tak to sedi i ze servisni knizkou i tym kodem co tam je po zapnutislapak.michal píše:vypada ze je origo dokonce sem koukal ukazuje to i vinko auta to jake ma a nevypada ze by bylo vytahovane tak nevimZaQik píše:spis nekdo menil parametry radia ... chtelo by to diagnostikou kouknout na nastaveni radia ... treba radio neni puvodni a tak nevi, ze tam repraky jsou
i ksyz je nemuzu na radiu zapnout??? tzv FADE??? to mi nejde prepnoutZaQik píše:tak jsou oba repraky KO a je potreba je vymenit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů