Tak do školy fíkem nejezdim, protože teď jsou prázdninytaspy píše:Ty bláho, já byla ráda na škole, že mám na vlak a dnes už to do jezdí do školy fíkem![]()
![]()
Asi už vážně stárnu
![]()
![]()
Potřebovala bych ocenit nějaké straré mince a papírové bankovky!pelen píše:Potrebujes neco ocenit?taspy píše:Já bych zase potřebovala numismatika
Ty tu snad visis jen pro ty stare penize. Kdysi jsme tu meli vselijake spolky u kulturaku, vcetne numismatiku. Jeden sberatel je na fotce (jako lekar plukovnik), co jsem tu nekde daval, jak byly muzejni noci. Jak ho potkam, tak se poptam.taspy píše:Potřebovala bych ocenit nějaké straré mince a papírové bankovky!pelen píše:Potrebujes neco ocenit?taspy píše:Já bych zase potřebovala numismatika
jj plny souhlas. Ja mel na stredni kapesny kilo tydne (pred 8 rokama) a z toho mi muselo zbyt na pivo, cigarety a nejaky auto to bylo hooodne vzdaleny memu rozpoctutaspy píše:Ty bláho, já byla ráda na škole, že mám na vlak a dnes už to do jezdí do školy fíkem![]()
![]()
Asi už vážně stárnu
![]()
![]()
No dostala jsem se tu az ted... ja jsem pocitacovy analytik, takze me asi nikdo z vas potrebovat nikdy nebudeihrdlick píše:Tak jsem koukal na některé profily a u většiny chybí vyplněné políčko "povolání". Né, že bych byl tak moc zvědavý, ale nikdy nevíte, kdy budete potřebovat elektrikáře, právníka, zahradníka, mechanika apod. Tak pokud to není tajné, může sdělit své povolání zde. Protože kdyby jste si to vyplnili dotatečně a já bych to pak měl zjišťovat jednotlivě, tak asi přirostu k PC. Začnu tedy: kdyby jste potřebovali elektrikáře (slaboproud - nezaměňovat s elektronikem) a revizního technika ZZ, tak tady jsem
Jasně my se zanalyzujeme samiLexie píše:No dostala jsem se tu az ted... ja jsem pocitacovy analytik, takze me asi nikdo z vas potrebovat nikdy nebudeihrdlick píše:Tak jsem koukal na některé profily a u většiny chybí vyplněné políčko "povolání". Né, že bych byl tak moc zvědavý, ale nikdy nevíte, kdy budete potřebovat elektrikáře, právníka, zahradníka, mechanika apod. Tak pokud to není tajné, může sdělit své povolání zde. Protože kdyby jste si to vyplnili dotatečně a já bych to pak měl zjišťovat jednotlivě, tak asi přirostu k PC. Začnu tedy: kdyby jste potřebovali elektrikáře (slaboproud - nezaměňovat s elektronikem) a revizního technika ZZ, tak tady jsem![]()
![]()
Ja myslim,ze si tu otrocinu neumis ani predstavit.... Vyskove prace, SPAJ ochrany, a plno jinejch hnusu, ale operatori neplatej spatne.... Za praci bez materialu davaj tak 100k, je nas 5, takze za 2 dny mam treba 20 000,- To ale neni pravidlem. Navic se upracujes. Navic je to po cely cesky republice.... HruzaDrah píše:Fíka za brigádu bych taky bral!Bowie77 píše:No, brigadnicim jako o zivot.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 9 hostů