Takhle nějak to bude.
Nějaké nápady na doplnění?? Předem říkám, že 3500 nikomu za opravu nedám

a na kolik te toto vyjde ?xxmisa píše:Pro představu bude postup následující.. Vezmu kulatinu (ještě nevím, jaký průměr), kterou nastehuju na práh a postupně po částech jej budu vytahovat, dokud to nebude co nejrovnější. PAk to príje obrousit, nastříkat zinkovým sprejem, natřít základovkou, tmel , zabrousit, plnič, lak...
Pokud narážíš na mě, nemyslel jsem to nějak zle, jen jsem napsal svůj názor. Koukal jsem do Tvé galerky a auto máš velmi zachovalý, to 100% u nás nejezdilo, tipuju Itálii nebo Francii. Pokud u nás nebudeš jezdit pouze po hlavních tazích, kde se pouze solí, ale budeš pravidelně jezdit po cestách posypávaných kamennou drtí a zvláště pokud tam nedáš přední zástěrky uvidíš jak budou práhy opískovaný. Hlavně zadní vyhnutá část prahu a taky za předním kolem. Já vždycky trpím jak ty kameny mlátí do auta. Zjistíš potom, že nějaký broušení podkladu pod vodou brusným papírem 1000 je trochu zbytečná práce. Pokud máš ale auto jen na ježdění za hezkého počasí je to jiná....xxmisa píše:Chtěl jsem vědět postup, jak se to dělá a ten jsem relativně zjistil a na netu je dalších milión návodů jak to udělat... Pro ty, co chcou dát dobrou radu, ať píšou a ti, kteří ze mě chcou dělat levého kreténa, ať si to nechaj pro sebe a čekají na výsledek.. Věřte, že si vyslechnu i kritiku, ale až po boji, ne před ním.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů